Binnen 1-3 werkdagen
Betaal achteraf
Duurzame producten

Over ons

Infoframe® is de merknaam van de gepatenteerde magnetische wissellijsten van Combico. Wij zijn sinds 1985 gespecialiseerd in het maken van magnetische wissellijsten. Deze jarenlange expertise ziet u op verschillende manieren terug in onze producten. Wij gaan bij Combico elke dag opnieuw voor de beste klantervaring.

Onze klantbeloftes

  1. Uitstekende service

Wij zijn een gecommitteerd familiebedrijf. De productie vindt van A tot Z plaats in onze eigen volledig uitgeruste productiefaciliteit in Leeuwarden. Hierdoor hebben we de kwaliteitscontrole volledig in eigen beheer en kunnen we snel en flexibel inspelen op de meest uiteenlopende klantverzoeken.

  1. Beste kwaliteit

Wij gaan voor duurzame producten. Daarom staat kwaliteit bij de selectie van materialen bij ons voorop. Onze producten gaan hierdoor bij normaal gebruik jarenlang mee. Daarnaast is onze Eco-versie voorzien van een voorzijde van 50% gerecycled PET en de achterzijde van 100% gerecycled polypropyleen.

  1. Eenvoudig & professioneel

Wij leveren goede producten zonder al te veel poespas. Onze oplossingen onderscheiden zich ook door eenvoud. Gewoon snel en makkelijk papier verwisselen, elke keer weer.

De Infoframe® magnetische wissellijsten zijn in de meest gangbare formaten standaard beschikbaar in 10 unikleuren en 5 security kleuren. Daarnaast kunnen wij op verzoek het kader ook in uw eigen design of huisstijl bedrukken (print & zeefdruk).

Daarbij leveren wij Infoframe® van klein (vanaf A6) tot groot (B1 / A0) formaat en hebben wij verschillende toepassingsmogelijkheden voor op wanden, deuren en ramen, vloerstandaards, baliestandaards en baliematten.

Kortom, als u zoekt naar kwaliteit, gebruikersgemak, professionaliteit & uniformiteit voor uw presentatie, dan bent u bij Combico bij het juiste adres.

Over Combico

Toepassing van de Infoframe

Kinderopvang en de zorg

Een van de vele toepassingen van de Infoframe is binnen de zorg zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en tandartspraktijken. Ook wordt de Infoframe veelvuldig ingezet bij kinderopvangcentra.  Door de beschikbare kleurvarianten en de mogelijkheid om de Infoframe in eigen huisstijl te bestellen, kan deze perfect geïntegreerd worden binnen de omgeving van de organisatie.

Retail & Shopping

Een eveneens veel voorkomende toepassing van de Infoframe als wissellijst is binnen de retail. In het voorbeeld komen mooie de verschillende formaten en bevestigingstypes voor. Zo kan de Infoframe als L-standaard ingezet worden, maar ook in grote en kleine formaten aan de wand.

Bijzondere bevestiging en weergave

De veelzijdigheid in gebruik en toepassing is kenmerkend voor de Infoframe. In dit voorbeeld laten we twee mooie toepassingen zien in de vorm van een vloerstandaard en een horizontale wandbevestiging.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.