Magnetische wissellijsten A4 , A5 en A3 met plakstrips voor op wanden en deuren

De Infoframes in deze rubriek hebben zelfklevende plakstrips ( dubbelzijdige tape ) op de achterkant voor gemakkelijke bevestiging op wanden en deuren.

Er zijn twee soorten plakstrips voor de magnetische lijst:

Met deze twee soorten kan de lijst op elk type wand worden bevestigd.

·         Dunne plakstrips: voor op gladde wanden zoals deuren, tegels en vlakke kunststoffen. Dunne plakstrips zijn later schoon en gemakkelijk te verwijderen...

Magnetische wissellijsten A4 , A5 en A3 met plakstrips voor op wanden en deuren

De Infoframes in deze rubriek hebben zelfklevende plakstrips ( dubbelzijdige tape ) op de achterkant voor gemakkelijke bevestiging op wanden en deuren.

Er zijn twee soorten plakstrips voor de magnetische lijst:

Met deze twee soorten kan de lijst op elk type wand worden bevestigd.

·         Dunne plakstrips: voor op gladde wanden zoals deuren, tegels en vlakke kunststoffen. Dunne plakstrips zijn later schoon en gemakkelijk te verwijderen mits de ondergrond van goede kwaliteit is.

·         Foamstrips: voor op glasvezelbehang, muren van steen, beton, behang of  gestukadoorde wanden. Foamstrips plakken overal op maar zijn later lastiger te verwijderen.

Staand of liggend en tips voor registratielijsten zoals aftekenlijsten en schoonmaaklijsten:

1.       Wanneer de Infoframe als houder voor aftekenlijst of schoonmaaklijst wordt gebruikt is het beter om de Info-Frame met de opening naar boven op te hangen. Het papier valt er dan nooit uit bij het maken van de aantekening.

2.       Een Infoframe kan zowel staand als liggend op de wand worden bevestigd. Maar wanneer de Infoframe als houder voor aftekenlijsten of schoonmaaklijsten wordt gebruikt en de lijst is landscape uitgevoerd, dan is het voor de aftekenaar handiger dat de Infoframe dan ook landscape (=liggend) open gaat.

Infoframes als houder voor aftekenlijsten en houder voor vluchtroutes

Dankzij de sterke materialen worden de Infoframes gebruikt als informatie houder voor aftekenlijsten en schoonmaaklijsten. Ook bij dagelijks gebruik gaat deze lijst als houder voor A4 , A3 of A5 jaren mee.

Maar ook als houder voor vluchtroutes , instructies , roosters en mededelingen worden de Infoframes veel gebruikt. 

Milieu uitvoering of klassieke uitvoering:

Het verschil tussen de milieu- of klassieke uitvoering zit in de achterkant van de Infoframe:

Klassieke uitvoering: de achterkant is stevig, 2 mm dik en is gemaakt van massief polystyreen. De Infoframe is dan een stevig informatiebord voor een A4, A5 of A3.

Milieu uitvoering:  de achterkant is flexibel, 0,5 mm dik en is gemaakt van polypropeen. Dit recyclebare materiaal is extreem taai en kan eindeloos worden gevouwen en gescharnierd zonder dat het inscheurt of breekt. De Infoframe in milieu uitvoering is  flexibel, sterk en duurzaam. Wanneer de Infoframe op een wand of deur wordt bevestigd is het advies altijd: neem de milieu-uitvoering.

Infoframes als houder voor aftekenlijsten en houder voor vluchtroutes

Dankzij de sterke materialen worden de Infoframes veel gebruikt als informatie houder voor aftekenlijsten en schoonmaaklijsten. Ook bij dagelijks gebruik gaat deze lijst als houder voor A4 , A3 of A5 jaren mee. Maar ook als houder voor vluchtroutes , instructies , roosters en mededelingen worden de Infoframes  veel gebruikt.

wissellijst voor muur, wissellijst voor tegels, wissellijst voor deur, aftekenlijst, plakbeleid, A4 op muur, magneetlijst op muur, magneetdisplay op deur, magneetframe op stenen, magneetvenster op wand, prijskaarthouder wand

Meer

Voor op wanden en deuren Er zijn 3 producten.

 • € 4.42 excl. BTW
  € 5.35 incl. BTW

  Magnetische wissellijst A5 die open- en dichtgaat met magneetfolie. De voorkant van deze A5 lijst is van stevig doorzichtig anti-reflex kunststof. De achterkant is van wit kunststof met plakstrips (zie keuze menu) voor gemakkelijke bevestiging.   Nog nooit was het verwisselen van A5 papier zo makkelijk!   Nieuw...

  € 4.42 excl. BTW

 • € 6.95 excl. BTW
  € 8.41 incl. BTW
  1 Review(s)

  Magnetische wissellijst A4 die open- en dichtgaat met magneetfolie. De voorkant van deze A4 lijst is van stevig doorzichtig anti-reflex kunststof. De achterkant is van wit kunststof met plakstrips (zie keuze menu) voor gemakkelijke bevestiging.   Nog nooit was het verwisselen van A4 papier zo makkelijk!   Nieuw in...

  € 6.95 excl. BTW

 • € 12.30 excl. BTW
  € 14.88 incl. BTW

  Magnetische wissellijst A3 die open- en dichtgaat met magneetfolie. De voorkant van deze A3 lijst is van stevig doorzichtig anti-reflex kunststof. De achterkant is van wit kunststof met plakstrips (zie keuze menu) voor gemakkelijke bevestiging.   Nog nooit was het verwisselen van A3 papier zo makkelijk!   Nieuw in...

  € 12.30 excl. BTW

Maak kennis met de kwaliteit van Infoframe

daarom tijdelijk geen verzendkosten