In deze webshop kan een keuze gemaakt worden uit de formaten A5, A4 en A3. Maar we maken ook A0, A1, A2, A6 en A7 formaten. Er zijn onbeperkte mogelijkheden om uw huisstijl er in te verwerken. Vindt u niet wat u zoekt? Neem contact met ons op! 

Snel en gemakkelijk te bevestigen op wanden, deuren en ramen.

Verschillende tapes beschikbaar zodat de wissellijst op elk type wand zonder boren bevestigd kan worden.

Snel en gemakkelijk papier verwisselen

Een reden waarom een Infoframe ook veel toegepast wordt als aftekenlijst en registratielijst voor schoonmaak.

Diverse accessoires beschikbaar

voor op de toonbank, balie, plafond of vloer. Hangend, staand of liggend, veel mogelijkheden.

Meerdere standaardkleuren

Nieuw in het assortiment geel-zwart, rood-wit en...

In deze webshop kan een keuze gemaakt worden uit de formaten A5, A4 en A3. Maar we maken ook A0, A1, A2, A6 en A7 formaten. Er zijn onbeperkte mogelijkheden om uw huisstijl er in te verwerken. Vindt u niet wat u zoekt? Neem contact met ons op! 

Snel en gemakkelijk te bevestigen op wanden, deuren en ramen.

Verschillende tapes beschikbaar zodat de wissellijst op elk type wand zonder boren bevestigd kan worden.

Snel en gemakkelijk papier verwisselen

Een reden waarom een Infoframe ook veel toegepast wordt als aftekenlijst en registratielijst voor schoonmaak.

Diverse accessoires beschikbaar

voor op de toonbank, balie, plafond of vloer. Hangend, staand of liggend, veel mogelijkheden.

Meerdere standaardkleuren

Nieuw in het assortiment geel-zwart, rood-wit en groen-wit voor waarschuwings - en veiligheids wissellijsten

Elke denkbare huisstijl is mogelijk 

Het voordeel van huisstijl is meer uitstraling, herkenbaarheid en uniformiteit van de communicatie. Bovendien ziet het er mooier uit. Huisstijl is al mogelijk vanaf 8 stuks (A4). Neem contact met ons op! 

Milieu-vriendelijke versie beschikbaar

Door middel van dunnere en milieu-vriendelijke materialen en daardoor een stuk goedkoper dan de klassieke versie.

Enkelzicht en dubbelzicht

Gaan jarenlang mee

door toepassing van degelijke materialen.

Infoframes worden veel gebruikt voor mededelingen, vluchtroutes, aanbiedingen, aftekenlijsten, roosters, huisregels, bewegwijzering, schema’s, reclame-uitingen, posters, noem maar op.

Zoekwoorden: magneetlijst , combico-display, magneetdisplay , magneetframe , magneetvenster , magnetische prijskaarthouder , magnetische rand , magnetische wissellijst.

Meer

Webshop 

Subcategorieën

 • Voor op wanden en deuren

  Magnetische wissellijsten A4 , A5 en A3 met plakstrips voor op wanden en deuren

  De Infoframes in deze rubriek hebben zelfklevende plakstrips ( dubbelzijdige tape ) op de achterkant voor gemakkelijke bevestiging op wanden en deuren.

  Er zijn twee soorten plakstrips voor de magnetische lijst:

  Met deze twee soorten kan de lijst op elk type wand worden bevestigd.

  ·         Dunne plakstrips: voor op gladde wanden zoals deuren, tegels en vlakke kunststoffen. Dunne plakstrips zijn later schoon en gemakkelijk te verwijderen mits de ondergrond van goede kwaliteit is.

  ·         Foamstrips: voor op glasvezelbehang, muren van steen, beton, behang of  gestukadoorde wanden. Foamstrips plakken overal op maar zijn later lastiger te verwijderen.

  Staand of liggend en tips voor registratielijsten zoals aftekenlijsten en schoonmaaklijsten:

  1.       Wanneer de Infoframe als houder voor aftekenlijst of schoonmaaklijst wordt gebruikt is het beter om de Info-Frame met de opening naar boven op te hangen. Het papier valt er dan nooit uit bij het maken van de aantekening.

  2.       Een Infoframe kan zowel staand als liggend op de wand worden bevestigd. Maar wanneer de Infoframe als houder voor aftekenlijsten of schoonmaaklijsten wordt gebruikt en de lijst is landscape uitgevoerd, dan is het voor de aftekenaar handiger dat de Infoframe dan ook landscape (=liggend) open gaat.

  Infoframes als houder voor aftekenlijsten en houder voor vluchtroutes

  Dankzij de sterke materialen worden de Infoframes gebruikt als informatie houder voor aftekenlijsten en schoonmaaklijsten. Ook bij dagelijks gebruik gaat deze lijst als houder voor A4 , A3 of A5 jaren mee.

  Maar ook als houder voor vluchtroutes , instructies , roosters en mededelingen worden de Infoframes veel gebruikt. 

  Milieu uitvoering of klassieke uitvoering:

  Het verschil tussen de milieu- of klassieke uitvoering zit in de achterkant van de Infoframe:

  Klassieke uitvoering: de achterkant is stevig, 2 mm dik en is gemaakt van massief polystyreen. De Infoframe is dan een stevig informatiebord voor een A4, A5 of A3.

  Milieu uitvoering:  de achterkant is flexibel, 0,5 mm dik en is gemaakt van polypropeen. Dit recyclebare materiaal is extreem taai en kan eindeloos worden gevouwen en gescharnierd zonder dat het inscheurt of breekt. De Infoframe in milieu uitvoering is  flexibel, sterk en duurzaam. Wanneer de Infoframe op een wand of deur wordt bevestigd is het advies altijd: neem de milieu-uitvoering.

  Infoframes als houder voor aftekenlijsten en houder voor vluchtroutes

  Dankzij de sterke materialen worden de Infoframes veel gebruikt als informatie houder voor aftekenlijsten en schoonmaaklijsten. Ook bij dagelijks gebruik gaat deze lijst als houder voor A4 , A3 of A5 jaren mee. Maar ook als houder voor vluchtroutes , instructies , roosters en mededelingen worden de Infoframes  veel gebruikt.

  wissellijst voor muur, wissellijst voor tegels, wissellijst voor deur, aftekenlijst, plakbeleid, A4 op muur, magneetlijst op muur, magneetdisplay op deur, magneetframe op stenen, magneetvenster op wand, prijskaarthouder wand

 • Voor op ramen

  Magnetische raam kliklijsten A4 , A5 en A3 met plakstrips voor op ramen

  De magnetische raam kliklijsten in deze rubriek zijn voor een raam presentatie. De raam kliklijst wordt bevestigd met speciale zelfklevende plakstrips op het  raam.  Daarna wordt de magnetische raamkliklijst geopend en kan de A4, A5 of A3 worden geplaatst.
  Nog nooit was het presenteren van papier zo mooi en makkelijk.

  Bevestiging met dubbelzijdige tape:

  De transparante dubbelzijdige tape of plakstrips op deze raam kliklijsten zijn goed bestand tegen UV licht zodat ze door het zonlicht niet snel vergelen. Eventueel zijn deze plakstrips later gemakkelijk schoon te verwijderen.

  Mogelijkheden voor de raamdisplay A4 , A5 en A3

  Met de Infoframe zijn er een aantal mogelijkheden voor een display op ramen zoals:
  • Enkelzijdige of dubbelzijdige presentatie van het papier. 
  • Plakstrips aan de voorkant of achterkant van de magnetische lijst.
  • Raamdisplay bevestigen met zuignappen in plaats van plakstrips: zie hiervoor in de rubriek Met zuignappen

  Raamdisplay met enkelzijdige of dubbelzijdige presentatie:

  • Bij een  enkelzijdige raam kliklijst of raamdisplay is de achterkant wit en is het papier maar aan 1 kant zichtbaar. Bij een enkelzijdige raam kliklijst kan een keuze worden gemaakt uit A of B:
  A. De plakstrips zitten aan de voorkant (=transparante kant) van de raamdisplay, de raamdisplay wordt dus achter het raam geplakt.
  B. De plakstrips zitten aan de achterkant (= witte kant) van de raamdisplay (raamdisplay en papier zitten aan de voorkant van het raam).
  • Bij een dubbelzijdige raam kliklijst is de achterkant gelijk aan de voorkant en is het papier aan twee kanten zichtbaar. Hierbij maakt het niet uit aan welke kant de plakstrips zitten.

  Tip bij veel tegenlicht

  Wanneer de informatie op het papier te veel doorschijnt als gevolg van tegenlicht plaats dan dun karton of extra velletje papier in de raam kliklijst.

  Tags: wissellijst voor aan het raam, etalage wissellijst, A4 op raam, magneetlijst op raam, magneetdisplay op raam, magneetframe op raam, magneetvenster op raam, prijskaarthouder op raam.

 • Voor op metaal

  Magnetische kliklijsten A4 , A5 en A3 met magnetische bevestiging


  De Infoframes of magnetische kliklijsten in deze rubriek zijn aan de achterkant voorzien van twee sterke magneet strips. Hiermee kan de magnetische kliklijst magnetische worden bevestigd op een metalen ondergrond zoals een whiteboard, een metalen kast, machines en stellingen. Een groot voordeel van de magnetische bevestiging van een Infoframe is het gemakkelijk plaatsen, verschuiven of weghalen van de kliklijst. 

  Hoe maak ik een wand geschikt voor magnetische bevestiging? Hiervoor zijn een aantal mogelijkheden

  De voordelen van magnetische bevestiging van onze kliklijsten spreken voor zich, maar helaas is een magnetische wand meestal niet beschikbaar. Toch zijn er een aantal mogelijkheden om bestaande wanden geschikt te maken voor magnetische kliklijsten. Hieronder volgen een aantal mogelijkheden. Wanneer hierover  informatie is gewenst neem dan gerust even contact met ons op.
  • Plak magneet strips op de wand.
  • Bevestig ijzerhoudende folie op de muur.
  • Plaats een whiteboard of magneetbord.
  • Plak magneetbehang op de wand of muur.
  • Verf de wand met ijzerhoudende verf.

  Wat is het verschil tussen de milieu uitvoering of klassieke uitvoering

  Het verschil tussen de milieu- of klassieke uitvoering zit in de achterkant van de Infoframe:
  Klassieke uitvoering: de achterkant is stevig, 2 mm dik en is gemaakt van massief polystyreen. De Infoframe is dan een stevig informatiebord voor een A4, A5 of A3. De magneetlijst is dan stijf, sterk en duurzaam.
  Milieu uitvoering:  de achterkant is flexibel, 0,5 mm dik en is gemaakt van polypropeen. Dit recyclebare materiaal is extreem taai en kan eindeloos worden gevouwen en gescharnierd zonder dat het inscheurt of breekt. De Infoframe in milieu uitvoering is  flexibel, sterk en duurzaam.

  Infoframes als houder voor aftekenlijsten en houder voor vluchtroutes

  Dankzij de sterke materialen worden de Infoframes veel gebruikt als informatie houder voor aftekenlijsten en schoonmaaklijsten. Ook bij dagelijks gebruik gaat deze lijst als houder voor A4 , A3 of A5 jaren mee. Maar ook als houder voor vluchtroutes, instructies, roosters en mededelingen worden de Info-Frame's veel gebruikt.

  Tags: wissellijst A4 op whiteboard, wissellijst A3 op whiteboard, wissellijst A5 op whiteboard, magneetlijst op muur, combico-display, magneetdisplay op deur, magneetframe op stenen, magneetvenster op wand, magnetische prijskaarthouder, wissellijst magnetische bevestiging, wissellijst voor visualisatie, wissellijst voor op een stelling, wissellijst voor op een kast, wissellijst voor op wand van ijzer of staal

 • Met zuignappen

  Magnetische wissellijsten A4 , A5 en A3 geschikt voor zuignappen

  De Infoframe's of magnetische wissellijsten in deze rubriek zijn voorzien van 2 gaatjes waarmee de magnetische frames kunnen worden opgehangen met zuignappen, ophangdraden of schroeven. Het voordeel bij een raampresentatie van een A4, A5 of A3 met behulp van zuignappen is dat het snel en gemakkelijk kan worden opgehangen en ook weer worden weggehaald.

  Magnetische wissellijst met enkelzijdige of dubbelzijdige presentatie

  Bij een wissellijst met enkelzicht is de achterkant wit en is het papier maar aan 1 kant zichtbaar. Bij een wissellijst met dubbelzicht is de achterkant gelijk aan de voorkant en is het papier aan twee kanten zichtbaar.

  Wat is het verschil tussen de ophang-gaatjes of de -ogen?

  In de webshop moet een keuze worden gemaakt tussen de gaatjes of ogen. Maar wat is het verschil?
  • Ophanggaten: in de gekleurde rand van de wissellijst zijn 2 gaatjes geperforeerd voor zuignappen, ophangdraden of schroefjes,
  • Ophangogen: bovenop de magnetische wissellijst zit een doorzichtige kunststof strip met 2 gaatjes voor zuignappen, ophangdraden of schroefjes.
  Een Infoframe met ophangogen is ietsje duurder dan met ophanggaten, maar door de kunststof strip ziet deze wissellijst er mooier en luxer uit.

  Staand of liggend

  • Staand: de gaatjes of ogen zitten op de korte kant van de magnetische kliklijst. De kliklijst kan dus staand (portret) worden opgehangen.
  • Liggend: de gaatjes of ogen zitten op de lange kant van de magnetische kliklijst. De kliklijst kan dus liggend (landscape) worden opgehangen.

  In- of exclusief zuignappen

  • Inclusief zuignappen: de magnetische wissellijst wordt geleverd met kwalitatief goede zuignappen met een diameter van 40 mm. De zuignappen zijn voorzien van een schroefdraad en een plastic moertje.
  • Exclusief zuignappen: de wissellijst magnetisch wordt geleverd zonder zuignappen.

  De magnetische kliklijsten of Infoframe's zijn beschikbaar in veel standaard kleuren

  De Infoframe's zijn beschikbaar in 7 standaardkleuren en in 3 security kleuren. Maar wij kunnen de display ook bedrukken in uw huisstijl, met logo en uw eigen kleuren. Neem hiervoor even contact met ons op (058-7110900).

  De magnetische lijsten zijn te bestellen in 7 standaard volgende kleuren. Voor de volledigheid melden we hier ook het PMS-nummer

  • Magnetische kliklijst zilvergrijs (PMS 877C)
  • Magnetische kliklijst rood (PMS 485C)
  • Magnetische kliklijst wit (PMS wit)
  • Magnetische kliklijst blauwe (PMS 286C)
  • Magnetische kliklijst zwart (PMS zwart)
  • Magnetische kliklijst groen (PMS 369C)
  • Magnetische kliklijst geel (PMS yellow)

  De Infoframe's zijn ook beschikbaar als tweekleurige security wissellijst of veiligheid lijst

  • Magnetische kliklijst tweekleurig rood-wit , security (PMS 185C+wit) voldoet aan de ISO 3864-norm
  • Magnetische kliklijst tweekleurig groen-wit , veiligheid (PMS 348C+wit) voldoet aan de ISO 3864-norm
  • Magnetische kliklijst tweekleurig geel-zwart wissellijst , security (PMS yellow+zwart) voldoet aan de ISO 3864-norm
  De tweekleurige lijsten zijn magnetische kliklijsten voor regels met betrekking veiligheid zoals waarschuwingen, brand, eerste hulp en dergelijke. Deze lijsten voldoen aan de ISO 3864-4 norm voor veiligheidskleuren.

  Tags: wissellijst A4 op raam, wissellijst A3 op raam, wissellijst A5 op raam, wissellijst op etalage, wissellijst op draaideur, combico-display, Wissellijst ophangen met zuignappen, wissellijst voor raam met zuignappen, prijskaarthouder voor raam met zuignappen, display voor raam met zuignappen, magneetlijst, magneetdisplay, magneetframe, magneetvenster, magnetische prijskaarthouder, magnetische rand.

 • L-standaard

  L-standaard voor A4, A3 en A5 als magnetische wissellijst

  Een L-standaard is een wissellijst in de vorm van een L. Met de onderkant van de L kan de wissellijst zelfstandig kan staan op een toonbank, balie of tafel. Meestal zijn dit soort lijsten gemaakt van dun acrylaat en daarom kwetsbaar en gaan ze snel kapot. De combinatie van een Infoframe en L-standaard maakt dat dit product nagenoeg onbreekbaar is en het papier kan veel gemakkelijker worden verwisseld.

  Staand of liggend

  • Staand: de onderkant van de L zit op de korte kant van de magnetische lijst. De L-standaard kan dus staand (portret) worden neergezet.
  • Liggend: de onderkant van de L zit op de lange kant van de magnetische lijst. De L-standaard kan dus liggend (landscape) worden neergezet.

  Welke formaten hebben we?

  In de webshop zijn Infoframe te bestellen in A4, A3 en A5 formaat. Maar we hebben veel meer. Wanneer een ander formaat wordt gewenst: neem contact op 058-7110900.

  De Infoframe als L-standaard extra laten opvallen met de juiste kleur

  De gekleurde L-standaards zijn beschikbaar in 7 standaardkleuren en in 3 security kleuren. Maar wij kunnen de display ook bedrukken in uw huisstijl, met logo en uw eigen kleuren. Neem hiervoor even contact met ons op (058-7110900).

  De L-standaards lijsten zijn te bestellen in 7 standaardkleuren. Voor de volledigheid melden we hier ook het PMS-nummer.

  • L-standaard zilvergrijs (PMS 877C)
  • L-standaard rood (PMS 485C)
  • L-standaard wit (PMS wit)
  • L-standaard blauwe (PMS 286C)
  • L-standaard zwart (PMS zwart)
  • L-standaard groen (PMS 369C)
  • L-standaard geel (PMS yellow)

  De Infoframe's als L-standaard als tweekleurige security wissellijst of veiligheid lijst

  • L-standaard tweekleurig rood-wit wissellijst, security (PMS 185C+wit) voldoet aan de ISO 3864-norm
  • L-standaard tweekleurig groen-wit wissellijst, veiligheid (PMS 348C+wit) voldoet aan de ISO 3864-norm
  • L-standaard tweekleurig geel-zwart wissellijst, security (PMS yellow+zwart) voldoet aan de ISO 3864-norm

  De tweekleurige lijsten zijn magnetische kliklijsten voor regels met betrekking veiligheid zoals waarschuwingen, brand, eerste hulp en dergelijke. Deze lijsten voldoen aan de ISO 3864-4 norm voor veiligheidskleuren.

  Tags: wissellijst A4 op toonbank balie, wissellijst A3 op toonbank balie, wissellijst A5 op toonbank balie, L-standaard huisstijl, tafelstandaard, A4 A5 A3 standaard staand, A4 A5 A3 standaard liggend

 • Vloerstandaard

  Vloerstandaard of informatiestandaard A4, A3 en A5

  Een vloerstandaard, informatiestandaard of showroomstandaard is voor het tonen van informatie vanaf de vloer met behulp van een standaard. Vaak worden deze informatiestandaards gebruikt voor informatie bij een entree, showroom of beurs. 

  We hebben de informatiestandaard in twee uitvoeringen:
  • Vloerstandaard of informatiestandaard van metaal.
  • Etalagestandaard of showroomstandaard van acrylaat.

  Vloerstandaard of informatiestandaard van metaal.


  De metalen informatiestandaard heeft een mooi en eenvoudig design. De totale hoogte is 140 cm. Het verwisselen van papier werkt in de praktijk heel gemakkelijk dankzij de magnetische wissellijst. De vloerstandaard wordt verstuurd als een bouwpakket en kan in 2 minuten worden samengesteld.

  De standaard bestaat uit drie onderdelen:
  • Zware vloerplaat van staal die zorgt voor een grote stabiliteit. Deze vloerplaat is 330x330x3 mm en is gepoedercoat in RAL 9006 (zilvergrijs). Onder de vloerplaat zitten rubberen stootnopjes voor bescherming.
  • De geannodiseerde aluminium buis (zilvergrijs) zorgt voor de juiste hoogte (=borsthoogte) van de  vloerstandaard.
  • Een Infoframe in A4 of A3 formaat die staand en liggend kan worden gemonteerd met behulp van een roestvrijstalen beugel.

  Etalage standaard of showroom standaard van acrylaat.

  Deze informatiestandaard van acrylaat heeft een eveneens een mooi en eenvoudig design. Dankzij het doorzichtige acrylaat krijgt de informatie in de Infoframe alle aandacht. De totale hoogte is 66 cm en is dus een stuk kleiner dan de metalen standaard. De etalagestandaard A4 of A5 van acrylaat is ideaal geschikt voor een etalage winkel, tentoonstelling, showroom en dergelijke. De etalage standaard wordt verstuurd als een bouwpakket en kan in 2 minuten worden samengesteld.

  De etalage of showroom standaard bestaat uit drie onderdelen:
  • Vloerplaat van massief acrylaat van 250x250x8 mm. Onder de vloerplaat zitten rubberen stootnopjes voor bescherming.
  • Vierkant acrylaatprofiel van 500x12x12 mm.
  • Infoframe in A5 of A4 formaat die staand en liggend kan worden gemonteerd.

  De Infoframe als vloerstandaard extra laten opvallen met de juiste kleur

  De Infoframe zijn beschikbaar in 7 standaardkleuren en in 3 security kleuren. Maar wij kunnen de vloerstandaard of etalage standaard ook bedrukken in uw huisstijl, met logo en uw eigen kleuren. Neem hiervoor even contact met ons op (058-7110900).

  De vloerstandaards zijn te bestellen in 7 standaardkleuren. Voor de volledigheid melden we hier ook het PMS-nummer.
  • Vloerstandaard zilvergrijs (PMS 877C)
  • Vloerstandaard rood (PMS 485C)
  • Vloerstandaard wit (PMS wit)
  • Vloerstandaard blauwe (PMS 286C)
  • Vloerstandaard zwart (PMS zwart)
  • Vloerstandaard groen (PMS 369C)
  • Vloerstandaard geel (PMS yellow)

  De Infoframe's als tweekleurige security wissellijst of veiligheid lijst
  • Informatiestandaard tweekleurig rood-wit wissellijst, security (PMS 185C+wit) voldoet aan de ISO 3864-norm
  • Informatiestandaard tweekleurig groen-wit wissellijst, veiligheid (PMS 348C+wit) voldoet aan de ISO 3864-norm
  • Informatiestandaard tweekleurig geel-zwart wissellijst, security (PMS yellow+zwart) voldoet aan de ISO 3864-norm

  De tweekleurige lijsten zijn magnetische kliklijsten voor regels met betrekking veiligheid zoals waarschuwingen, brand, eerste hulp en dergelijke. Deze lijsten voldoen aan de ISO 3864-4 norm voor veiligheidskleuren.

 • Countermat

  Countermat of baliemat voor A4, A3 en A5

  Een countermat of een baliemat is een soort grote muismat met aan de onderkant antislip materiaal voor informatie of reclame op een toonbank of balie.  De toonbank is meestal de centrale plaats van de winkel en is daarom de beste plek voor informatie over aanbiedingen en nieuwe producten. De combinatie van een Infoframe met antislip materiaal aan de onderkant is ideaal voor de winkelier omdat de inhoud (reclame of informatie op A4, A5 of A3) gemakkelijk worden verwisseld. De countermatten en baliematten van Combico zijn standaard verkrijgbaar in de formaten A5, A4 en A3. Maar er zijn ook grotere formaten en mogelijkheden qua huisstijl. Belangstelling hiervoor, neem dan even contact met ons op (058-2800880).

  De Infoframe als countermat of baliemat extra laten opvallen met de juiste kleur

  De Infoframe's zijn beschikbaar in 7 standaardkleuren en in 3 security kleuren.

  De countermatten of baliematten zijn te bestellen in 7 standaardkleuren. Voor de volledigheid melden we hier ook het PMS-nummer.
  • Countermat of baliemat zilvergrijs (PMS 877C)
  • Countermat of baliemat rood (PMS 485C)
  • Countermat of baliemat wit (PMS wit)
  • Countermat of baliemat blauwe (PMS 286C)
  • Countermat of baliemat zwart (PMS zwart)
  • Countermat of baliemat groen (PMS 369C)
  • Countermat of baliemat geel (PMS yellow)

  De Infoframe's als Countermat of baliemat als tweekleurige security wissellijst of veiligheid lijst

  • Countermat  tweekleurig rood-wit wissellijst, security (PMS 185C+wit) voldoet aan de ISO 3864-norm
  • Countermat tweekleurig groen-wit wissellijst, veiligheid (PMS 348C+wit) voldoet aan de ISO 3864-norm
  • Countermat tweekleurig geel-zwart wissellijst, security (PMS yellow+zwart) voldoet aan de ISO 3864-norm
  De tweekleurige lijsten zijn magnetische kliklijsten voor regels met betrekking veiligheid zoals waarschuwingen, brand, eerste hulp en dergelijke. Deze lijsten voldoen aan de ISO 3864-4 norm voor veiligheidskleuren.
  Maar wij kunnen de countermat ook bedrukken in uw huisstijl, met logo en uw eigen kleuren. Neem hiervoor even contact met ons op (058-7110900).

 • Toonbankstandaard

  Proeverij standaard: voor het presenteren van een A4 of A5 bij een bord of schaal. 

  Toonbank standaard: voor het presenteren van een A4 of A5 op een toonbank of balie.

Maak kennis met de kwaliteit van Infoframe

daarom tijdelijk geen verzendkosten