STANDAARD INFOFRAMES

Wij leveren infoframes in formaat A7 tot en met A0. In de webshop stel je stap voor stap het perfecte Infoframe® samen.

 

Geschikt voor elke ondergrond

Kies in de webshop voor de ondergrond waarop je jouw Infoframe® wilt bevestigen. Met behulp van diverse soorten bevestigingstape of zuignappen maken wij het Infoframe® geschikt voor deze ondergrond.

 

Vrij ophangen, neerleggen of -zetten

Moet het Infoframe® vrij in de ruimte geplaatst of opgehangen worden? Kies in het menu voor een van de soorten standaards. Leg je het Infoframe® neer op een tafel of balie? Kies dan voor de optie Countermat. Voor het vrij in de ruimte ophangen van een Infoframe® kies je in het menu voor de...

STANDAARD INFOFRAMES

Wij leveren infoframes in formaat A7 tot en met A0. In de webshop stel je stap voor stap het perfecte Infoframe® samen.

 

Geschikt voor elke ondergrond

Kies in de webshop voor de ondergrond waarop je jouw Infoframe® wilt bevestigen. Met behulp van diverse soorten bevestigingstape of zuignappen maken wij het Infoframe® geschikt voor deze ondergrond.

 

Vrij ophangen, neerleggen of -zetten

Moet het Infoframe® vrij in de ruimte geplaatst of opgehangen worden? Kies in het menu voor een van de soorten standaards. Leg je het Infoframe® neer op een tafel of balie? Kies dan voor de optie Countermat. Voor het vrij in de ruimte ophangen van een Infoframe® kies je in het menu voor de mogelijkheid Met zuignappen. Hier kun je kiezen voor ophangogen of ophanggaten. Met behulp van zuignappen (of haken aan het plafond, deze hebben wij niet in ons assortiment) is het mogelijk het Infoframe® vrij op te hangen.

 

VERKLARING VAN GEBRUIKTE BEGRIPPEN

 

Enkel- of dubbelzicht

Enkelzicht          : voorzijde transparant, achterzijde wit. Keuze uit A: plakstrips aan de voorkant (transparante zijde). Je bevestigt het Infoframe® achter het raam of B: plakstrips aan de achterkant. Het Infoframe hangt aan de voorzijde van het raam.

Dubbelzicht       : beide zijden transparant. Je kunt aan beide kanten informatie presenteren.

 

Hangt het Infoframe® voor een raam of vrij in de ruimte, dan is dubbelzicht een goed idee. Je kunt dan aan beide zijden informatie aflezen. Voor alle andere ondergronden is enkelzicht prima.

 

Standaardkleuren

Kies in de webshop voor een keur aan standaardkleuren. Hierbij horen ook diverse signaleringskleuren, geschikt voor waarschuwings- en veiligheidsdoeleinden.

 

Klassieke- en milieuvriendelijke versie

Kies uit de klassieke versie met stevige achterkant, gemaakt van polystyreen. Geschikt voor A3, A4 en A5 formaat Infoframes.

Of ga voor de milieuvriendelijke uitvoering met flexibele achterkant, gemaakt van polypropyleen. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Dit type Infoframe® flexibel, sterk en duurzaam. Wij adviseren de milieuvriendelijke versie altijd als het Infoframe® op een wand of deur wordt bevestigd.

 

Huisstijl

Infoframes personaliseren door ze in huisstijl te bedrukken? Dat kan! Neem contact (link naar contactformulier) met ons op, samen maken we er wat moois van. Kun je in onze webshop niet vinden wat je zoekt? Vul het contactformulier (link) in, wij nemen contact met je op.

 

Infoframes worden veel gebruikt voor mededelingen, vluchtroutes, aanbiedingen, aftekenlijsten, roosters, huisregels, bewegwijzering, schema’s, reclame-uitingen, posters, noem maar op.

Zoekwoorden: magneetlijst, combico-display, magneetdisplay, magneetframe, magneetvenster, magnetische prijskaarthouder, magnetische rand, magnetische wissellijst.

Meer

Webshop 

Subcategorieën

 • Voor op wanden en deuren

  INFOFRAMES VOOR OP WANDEN EN DEUREN

  Bevestiging door middel van plakstrips (dubbelzijdige tape)

  2 mogelijkheden:

  Dunne plakstrips:  voor op gladde ondergrond zoals deuren, tegels en vlak kunststof. Mits de ondergrond van goede kwaliteit is, later gemakkelijk te verwijderen.

  Foamstrips: voor ondergronden met textuur zoals (glasvezel)behang, stenen muren, beton of gestuukte wanden. Foamstrips zijn lastiger te verwijderen.

  Tips voor gebruik van Infoframe® als registratielijst zoals aftekenlijsten en schoonmaaklijsten

  Als het Infoframe® wordt gebruikt als houder voor een registratielijst, hang het dan met de opening naar boven (en het scharnierende deel naar beneden). Als je een aantekening wilt maken op de lijst, blijft het formulier door het scharnierende deel in het frame zitten. Wij leveren Infoframe® in staand (portrait) en liggend (landscape) model. Als je registratielijsten in liggend formaat gebruikt, is het handiger een liggend model Infoframe® te kiezen.

  Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

  Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

 • Voor op ramen

  INFOFRAMES VOOR OP RAMEN

  Bevestiging door middel van plakstrips (dubbelzijdig tape)

  Wij gebruiken voor de bevestiging van een Infoframe® op een raam transparante plakstrips. Deze strips zijn doorzichtig als glas en goed bestand tegen uv-licht. Ze vergelen niet. Deze plakstrips zijn later gemakkelijk te verwijderen. Er blijven geen sporen achter.

  Mogelijkheden voor Infoframe® raamdisplay A3, A4 en A5

  •          Enkel- of dubbelzijdige presentatie van informatie
  •          Plakstrips aan de voor- of achterkant van het Infoframe®
  •          Infoframe bevestigen met zuignappen in plaats van plakstrips. Kies voor zuignappen.

  Enkel- of dubbelzijdige presentatie van informatie

  Enkelzijdig: voorzijde transparant, achterzijde wit. Keuze uit A: plakstrips aan de voorkant (transparante zijde). Je bevestigt het Infoframe® achter het raam of B: plakstrips aan de achterkant. Het Infoframe hangt aan de voorzijde van het raam.

  Dubbelzijdig: beide zijden transparant. Je kunt aan beide kanten informatie presenteren.

  Tip bij veel tegenlicht

  Bij dubbelzijdig bruikbaar Infoframe kan veel tegenlicht zorgen dat de informatie teveel doorschijnt zodat de tekst op de andere zijde niet goed leesbaar is. Plaats tussen beide formulieren een extra wit papier of karton.

  Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

  Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

 • Voor op metaal

  INFOFRAMES VOOR OP METAAL

  Deze Infoframes zijn aan de achterkant voorzien van 2 sterke magneetstrips. Met deze strips hangt het Infoframe® stevig aan metalen ondergronden zoals een whiteboard, een metalen kast of deur, een machine of een stellingkast. Een magnetisch Infoframe® is gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Wil je de ene keer een staand informatieformulier gebruiken en de andere keer een liggend exemplaar? Een magnetisch Infoframe® is de oplossing. Klik de informatie in het frame en hang het op zoals jij wilt.

  Ondergrond geschikt maken voor magnetisch Infoframe®

  Een niet magnetische ondergrond geschikt maken voor een magnetisch Infoframe®:

  •          Plak magneetstrips op de wand
  •          Plaats een white- of magneetbord
  •          Verf de wand met ijzerhoudende verf
  •          Behang de muur met magnetisch behang
  •          Bevestig ijzerhoudende folie op de muur

  Formaten en kleuren

  Wij leveren Infoframe® standaard in A5, A4 of A3 formaat. Maar wij kunnen alle formaten tussen A0 en A7 leveren. Wij bedrukken het frame in een van de standaardkleuren uit ons assortiment. Wil je Infoframe® uit laten voeren in huisstijl of heb je andere ideeën? Neem contact met ons op, samen maken we een ontwerp waarmee het Infoframe® echt het visitekaartje wordt van jouw bedrijf.

  Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

  Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

 • Met zuignappen

  INFOFRAMES MET ZUIGNAPPEN

  Infoframes in deze rubriek zijn voorzien van twee gaatjes aan de bovenkant. Ze kunnen worden opgehangen met behulp van zuignappen, ophangdraden of –haken of schroeven. Een Infoframe met zuignappen verwijder je gemakkelijk van een (gladde) ondergrond en hang je even gemakkelijk weer ergens anders op.

  Enkel- of dubbelzicht

  Hang je het Infoframe® vrij in de ruimte of tegen een raam, dan is dubbelzicht een optie. Je Infoframe® is aan beide zijden transparant, je kunt aan beide zijden informatie presenteren. Is de achterkant van het Infoframe niet te bekijken, dan is enkelzicht prima.

  Ophanggaatjes of ophangogen?

  Ophanggaatjes: In de gekleurde rand van de wissellijst zijn twee gaatjes geperforeerd. Hier kun je zuignappen, ophangdraden of –haakjes aan bevestigen. Je kunt ook schroeven in de ondergrond bevestigen en hieraan het Infoframe® ophangen.

  Ophangogen: Bovenop het Infoframe® zit een transparante kunststof strip met 2 gaatjes voor zuignappen, ophangdraden of –haakjes. Net als bij het Infoframe® met ophanggaatjes kun je het ook ophangen aan schroeven in de ondergrond.

  Een Infoframe® met ophangogen is iets duurder dan dat met ophanggaatjes. Het frame heeft door de extra kunststof strip een luxere uitstraling.

  Staand of liggend

  Staand: de gaatjes of ogen zitten op de korte kant van het Infoframe®

  Liggend: de gaatjes of ogen zitten op de lange kant van het frame

  In- of exclusief zuignappen

  Inclusief zuignappen: wij leveren het Infoframe® met kwalitatief goede zuignappen met een diameter van 40 mm. De zuignappen zijn voorzien van schroefdraad en een kunststof moertje.

  Exclusief zuignappen: wij leveren het Infoframe® zonder zuignappen.

  Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

  Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

  Tags: wissellijst A4 op raam, wissellijst A3 op raam, wissellijst A5 op raam, wissellijst op etalage, wissellijst op draaideur, combico-display, Wissellijst ophangen met zuignappen, wissellijst voor raam met zuignappen, prijskaarthouder voor raam met zuignappen, display voor raam met zuignappen, magneetlijst, magneetdisplay, magneetframe, magneetvenster, magnetische prijskaarthouder, magnetische rand.

 • L-standaard

  INFOFRAME® OP L-STANDAARD

  Een L-standaard is een frame in L vorm. Het Infoframe® wordt bevestigd aan de ‘staande’ poot. De ‘liggende’ poot zorgt ervoor dat het Infoframe® zelfstandig staat. De meeste L-standaards worden gemaakt van dun acrylaat. Dit is erg kwetsbaar, het breekt makkelijk. Onze Infoframes op L-standaard zijn gemaakt van polystyreen en nagenoeg onbreekbaar.

  Staand of liggend

  Wij kunnen de L-standaard leveren in staand (portrait) of liggend (landscape) model.

  Formaten en kleuren

  Net als de reguliere Infoframes leveren wij L-standaards in de formaten van A2 t/m A6 en in alle reguliere kleuren. Wil je je Infoframe uit laten voeren in huisstijl? Neem contact met ons op, samen maken we een ontwerp voor jouw Infoframe® op L-standaard. (link naar contactformulier)

  Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

  Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

  Tags: wissellijst A4 op toonbank balie, wissellijst A3 op toonbank balie, wissellijst A5 op toonbank balie, L-standaard huisstijl, tafelstandaard, A4 A5 A3 standaard staand

 • Vloerstandaard

  INFOFRAME® OP VLOERSTANDAARD

  Met een Infoframe® op vloerstandaard presenteer je informatie netjes en op ideale hoogte. Vaak worden vloerstandaards gebruikt als showroomstandaard, informatiestandaard bij de entree van een beurs of om informatie te presenteren bij tentoonstellingen.

  Twee uitvoeringen

  Van metaal        

  • mooi, eenvoudig design
  • totale hoogte: 140 cm
  • geleverd als bouwpakket:
  1. zware stalen vloerplaat (33 x 33 x 0,3 cm), deze zorgt voor grote stabiliteit. De in RAL 9006 (zilvergrijs) gepoedercoate vloerplaat is aan de onderzijde voorzien van rubberen stootnopjes.
  2. geanodiseerde aluminium buis (kleur RAL 9006 zilvergrijs), deze zorgt dat de informatie in het Infoframe® op de juiste hoogte wordt gepresenteerd.
  3. Een Infoframe® in A4 of A3 formaat. Het frame kan staand of liggend worden gemonteerd met behulp van een roestvrijstalen beugel.

  Van acrylaat

  • mooi, eenvoudig design
  • totale hoogte: 66 centimeter
  • geleverd als bouwpakket:
  1. vloerplaat van massief acrylaat (25 x 25 x 0,8 cm) met rubberen stootnopjes aan de onderzijde
  2. vierkant acrylaatprofiel (50 x 1,2 x 1,2 cm)
  3. Infoframe® in A5 of A4 formaat, staand of liggend te monteren

  Formaten en kleuren

  Wij leveren de metalen vloerstandaard standaard met een A4 of A3 formaat Infoframe®. Het Infoframe® leveren wij in een van de standaardkleuren uit ons assortiment. Wil je het Infoframe® uit laten voeren in huisstijl of heb je specifieke ideeën voor een vloerstandaard? Neem contact met ons op, samen maken we een ontwerp voor jouw Infoframe® op vloerstandaard. Het Infoframe® met acrylaat vloerstandaard leveren wij standaard met een A5 of A4 Infoframe® en in een van onze standaardkleuren. Ook voor de acrylaatoptie geldt, heb je andere ideeën, neem vooral contact met ons op.

  Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

  Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

 • Countermat

  COUNTERMAT

  Een countermat of baliemat is een Infoframe® dat je bijvoorbeeld op een toonbank, op de balie van een hotelreceptie of op de counter bij de winkelkassa legt. Het Infoframe® systeem laat je gemakkelijk informatie verwisselen. De onderzijde van het countermat Infoframe® is van antislipmateriaal.

  Formaten en kleuren

  Wij leveren de countermat standaard in A5, A4 of A3 formaat. Wij drukken het in een van de standaardkleuren uit ons assortiment. Wil je de countermat uit laten voeren in huisstijl of heb je specifieke ideeën voor jouw countermat? Neem contact met ons op, samen maken we een ontwerp waarmee jouw countermat echt het visitekaartje wordt op de counter.

  Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

  Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken. (link naar webshoptekst)

 • Toonbankstandaard

  TOONBANKSTANDAARD

  Naast L-standaards maken wij ook andere modellen toonbankstandaards.

  Voor presentatie bij een schaal of bord

  •          Standaard van zwart gepoedercoat metaal
  •          A4 of A5 formaat
  •          Staand of liggend

  Door de bijzondere vorm is deze toonbankstandaard bij uitstek geschikt om informatie te presenteren bij een schaal of bord met daarop het product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een proeverij van diverse etenswaren of aan een presentatie van verschillende op elkaar lijkende producten. Op het Infoframe® kun je de informatie over het gepresenteerde product kwijt.

  Voor presentatie op toonbank of tafel

  •          Standaard van zilvergrijs gepoedercoat metaal  (RAL 9006)
  •          A4 of A5 formaat
  •          Staand of liggend

  Het Infoframe® van deze toonbankstandaard is tegen een metalen omgekeerd U-profiel gemonteerd. Ideaal voor als er beperkte ruimte is om een standaard neer te zetten.

  Formaten en kleuren

  Wij leveren deze standaards in A5 of A4  formaat. Wij drukken het in een van de standaardkleuren uit ons assortiment. Wil je de toonbankstandaard uit laten voeren in huisstijl of heb je andere ideeën voor jouw standaard? Neem contact met ons op, samen maken we een ontwerp waarmee je jouw producten met trots kunt presenteren.

  Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

  Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

Maak kennis met de kwaliteit van Infoframe

daarom tijdelijk geen verzendkosten