Magnetische wissellijst A5 voor wanden met plakstrips

Magnetische wissellijst A5 die open- en dichtgaat met magneetfolie.
De voorkant van deze A5 lijst is van stevig doorzichtig anti-reflex kunststof. De achterkant is van wit kunststof met plakstrips (zie keuze menu) voor gemakkelijke bevestiging.

 

Nog nooit was het verwisselen van A5 papier zo makkelijk!

 

Nieuw in het assortiment zijn de magneetframes met de 3 veiligheidskleuren.

Meer details

€ 4.42 excl. BTW excl. BTW
€ 5.35 incl. BTW

€ 5.35 per 1

 • Dunne plakstrips
 • Foam strips
 • Geen plakstrips
 • Staand
 • Liggend
 • Milieu uitvoering
 • Klassieke uitvoering

Maak kennis met de kwaliteit van Infoframe

daarom tijdelijk geen verzendkosten

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
100 € 4.87 Tot € 48.15
50 € 5.03 Tot € 16.05
20 € 5.19 Tot € 3.21

Meer informatie

Magnetische wissellijst A5 met magneetfolie

Een Infoframe A5 is een magnetische wissellijst voor het tonen van informatie, afbeeldingen, aanbiedingen, tekeningen en dergelijke. Dankzij de magnetische werking van de magneetfolie kan het A5 papier zeer gemakkelijk worden geplaatst en vervangen. Met behulp van zelfklevende plakstrips (keuze uit meerdere soorten) op de achterkant van de wissellijst A5 kan het gemakkelijk worden bevestigd op deuren, wanden en muren, zelfs ook op poreuze oppervlakten. 

Afmetingen magnetische kliklijst

Het venster in het magnetische kader is iets kleiner dan het A5 papier (210x148 mm), zodat de randen van het papier altijd achter het bedrukte gedeelte zitten van de magnetische kliklijst.

De milieu uitvoering van de magnetische kliklijst is iets kleiner dan de klassieke uitvoering. De afmetingen zijn: 

 • Milieu uitvoering magnetische kliklijst: 232x170 mm
 • Klassieke uitvoering magnetische kliklijst: 241x170 mm

Regen en spatwaterdicht

De magnetische rand bestaat uit twee lagen magneetfolie (magneetstrips) die steeds precies op elkaar klikken. Het magnetisme van magneetfolie is overigens eindeloos, het zal er altijd blijven! De magnetische verbinding is zodanig dat het A5 papier wordt beschermd tegen regen en spatwater. Wel zal het papier in vochtige perioden op den duur iets vocht aan trekken, maar de leesbaarheid blijft goed. De kwaliteit van de Info-Frame is zodanig dat deze goed bestand is tegen weer, wind en regen.  

Kwaliteit en duurzaamheid van de wissellijst

De Infoframes zijn gemaakt van hoogwaardige recyclebare milieuvriendelijke kunststoffen, zoals PET en PP kunststof. De dikte en stevigheid van het kunststof is meer dan voldoende voor jarenlang gebruik. Het bedrukken, snijden, stansen en assembleren van deze magneet lijsten doen wij volledig in eigen beheer te Leeuwarden. Combico garandeert een jarenlang gebruiksplezier, ook wanneer het papier dagelijks wordt vervangen. Dit geldt zowel voor de milieu- als voor de klassieke versies.

Combico is specialist in magnetische wissellijsten

U bevindt zich nu in de rubriek Infoframes voor op wanden en deuren. Maar wij produceren magnetische wissellijsten in veel meer toepassingsmogelijkheden. Andere rubrieken in deze webshop zijn:

Maar we hebben nog meer mogelijkheden

 • Formaat: in deze webshop bieden we de A5, A4 en A3 formaten aan. Maar we maken ze ook in de formaten A7, A6, A2, A1 en A0. En nog meer als u dat wenst.
 • Huiststijl: de mogelijkheden qua huisstijl op de Infoframes zijn onbeperkt. Minimale oplage hierbij is 8 stuks.
 • Speciale contructie om te bevestigen: bijvoorbeeld op een winkelstelling, een fietsstuur, aan het plafond of iets anders?

Zoekt u iets speciaals? Neem met ons contact op! Of vraag een offerte aan, de prijs gaat u vast meevallen!  

Belangrijk bij de samenstelling van de Infoframe

Staand of liggend:

Staand: de Infoframe is  "portrait" en de wissellijst gaat aan de korte kant open. Ook de plakstrips aan de achterzijde zittenop de korte kant.

Liggend: de Infoframe is "landscape" en de wissellijst gaat aan de lange kant open. De plakstrips aan de achterzijde zitten aan de lange kant.

Opmerking: Een "portrait" Infoframe kan uiteraard "landscape" op de wand worden bevestigd en omgekeerd. Maar wanneer de wissellijst vaak met landscape-papier wordt gebruikt (bijvoorbeeld aftekenlijsten), is het handiger dat de Infoframe ook landscape opengaat.  

Het verschil tussen de milieu-versie en de klassieke-versie

Het verschil tussen de milieu- en klassieke versie van de Infoframe zit in de achterkant van de wissellijst.

Milieu-versie: De Infoframe heeft een flexibele achterkant van milieu vriendelijk kunststof, zogenaamd PP kunststof. Voordeel van de milieu-versie is lagere prijs en is beter voor het milieu.

Klassieke-versie: De Infoframe heeft een stevige achterkant. Voordeel van de klassieke-versie is luxere uitstraling en soms is een stevige achterkant gewenst.

Zelfklevende plakstrips

Dankzij de zelfklevende plakstrips kan deze magnetische wissellijst gemakkelijk worden bevestigd op deuren, ramen en wanden.

Er zijn 3 verschillende soorten zelfklevende plakstrips beschikbaar:

 1. Dunne plakstrips: voor bevestiging van de wissellijst op gladde wanden, deuren, tegels en dergelijke.
 2. Foam plakstrips: voor bevestiging van de wissellijst op glasvezelbehang, gestukadoorde wanden, beton, stenen, behang, stof en dergelijke. Foamstrips zijn dus ook geschikt voor poreuze wanden. Foamstrips zijn later lastig te verwijderen.
 3. Raamstrips: voor bevestiging op ramen. Deze zelfklevende strips zijn zeer doorzicht en UV-licht bestendig zodat je ze eigenlijk niet ziet en niet verkleuren door de invloed van zonlicht. Infoframes met raamstrips zijn te bestellen in de rubriek: Voor op ramen

Zeven standaard kleuren en 3 veiligheidskleuren

De Infoframes zijn beschikbaar in 7 verschillende standaard kleuren en 3 signalisatie of veiligheidskleuren. In het keuze menu zijn bij de i-tjes de pms nummers van de kleuren weergegeven.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Magnetische wissellijst A5 voor wanden met plakstrips

Magnetische wissellijst A5 voor wanden met plakstrips

Magnetische wissellijst A5 die open- en dichtgaat met magneetfolie.
De voorkant van deze A5 lijst is van stevig doorzichtig anti-reflex kunststof. De achterkant is van wit kunststof met plakstrips (zie keuze menu) voor gemakkelijke bevestiging.

 

Nog nooit was het verwisselen van A5 papier zo makkelijk!

 

Nieuw in het assortiment zijn de magneetframes met de 3 veiligheidskleuren.

Schrijf uw recensie

Maak kennis met de kwaliteit van Infoframe

daarom tijdelijk geen verzendkosten