Magnetische wissellijst infoframe A3 met sterke magneet strips op de achterkant voor op metaal - Milieu uitvoering - blauw
 • Magnetische wissellijst infoframe A3 met sterke magneet strips op de achterkant voor op metaal - Milieu uitvoering - blauw
 • Infoframe met sterke magneetstrips op de achterkant voor bevestiging op metaal
 • Sterke magneetstrip op achterzijde Infoframe

 • Beste Kwaliteit, dit product gaat heel veel jaren mee Beste Kwaliteit, dit product gaat heel veel jaren mee
 • Verzendkosten € 4,95 en vanaf € 49,00 gratis verzending (excl. BTW) Verzendkosten € 4,95 en vanaf € 49,00 gratis verzending (excl. BTW)
 • Achteraf betalen op rekening mogelijk Achteraf betalen op rekening mogelijk
 • Standaard artikelen in 1-2 dagen geleverd Standaard artikelen in 1-2 dagen geleverd

Magnetische wissellijst A3 met op de achterkant 2 sterke magnetische strips voor bevestiging op metaal

€ 14.1 excl. BTW
€ 17,06 incl. BTW

Infoframe® opent en sluit met behulp van magneetfolie. De voorkant van deze magneetlijst is van glashelder stevig transparant antireflex kunststof. De achterkant is van wit kunststof.

Deze magnetische frames zijn aan de achterkant voorzien van 2 sterke magneetstrips. Met deze strips hangt het Infoframe® stevig aan metalen ondergronden zoals een whiteboard, een metalen kast of een machine.

Milieu of klassieke uitvoering
Kies een kleur
Aantal

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
20 3% Tot € 10,24
50 6% Tot € 51,18
100 9% Tot € 153,55

Meer informatie Infoframe® voor op metaal

 

Wat is Infoframe®

 

Infoframe® is een magnetische wissellijst waarmee je informatie, afbeeldingen, aanbiedingen, aftekenlijsten, werktekeningen etc. netjes en overzichtelijk presenteert. Dankzij de magnetische werking van de magneetfolie kan informatie gemakkelijk worden geplaatst en vervangen. Het magnetisme van de magneetstrips is eindeloos, magneetfolie blijft magnetisch.

Infoframe® voor op metaal

Deze Infoframes zijn aan de achterkant voorzien van 2 sterke magneetstrips. Met deze strips hangt het Infoframe® stevig aan metalen ondergronden zoals een whiteboard, een metalen kast of deur, een machine of een stellingkast. Een magnetisch Infoframe® is gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Wil je de ene keer een staand informatieformulier gebruiken en de andere keer een liggend exemplaar? Een magnetisch Infoframe® is de oplossing. Klik de informatie in het frame en hang het op zoals jij wilt.

Tip: de ondergrond geschikt maken voor magnetisch Infoframe®

Een niet magnetische ondergrond geschikt maken voor een magnetisch Infoframe®:

 • Plak magnetische strips ook op de wand
 • Plaats een white- of magneetbord
 • Verf de wand met ijzerhoudende verf
 • Behang de muur met magnetisch behang
 • Bevestig ijzerhoudende folie op de muur

 

Kwaliteit en duurzaamheid

 

Infoframe® wordt gemaakt van hoogwaardig recyclebare en milieuvriendelijke kunststoffen zoals PET en PP. Wij garanderen jarenlang gebruiksplezier. De dikte en stevigheid van het kunststof zorgt ervoor dat elke presentatielijst, mits normaal gebruikt, kreuk- en vouwvrij blijft. Het kunststof is uv-lichtbestendig, het vergeelt niet. Het hele proces, van a tot z, vindt plaats in Leeuwarden. Wij bedrukken, snijden, stansen en assembleren Infoframe® magneetlijsten geheel in eigen beheer.

 

Regen en spatwaterdicht

 

De magnetische verbinding tussen de magneetstrips is zo sterk dat het papier in het frame wordt beschermd tegen regen en spatwater. Tijdens langere vochtige perioden zal het papier wel iets vocht aantrekken, maar de leesbaarheid blijft goed. Infoframe® is bestand tegen weer en wind.

Categorieën

Combico is specialist in magnetische wissellijsten. In onze webshop hebben we de Infoframes ondergebracht in een aantal categorieën. Dat maakt het zoeken gemakkelijk en snel. Dit zijn de categorieën waarop je kunt zoeken:

 

Huisstijl

 

Naast de standaard categorieën, maken wij ook Infoframes in huisstijl van jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Minimale oplage van Infoframes in huisstijl is 8 stuks. Wij kunnen Infoframes leveren in A0 tot en met A7 formaat.

Speciale constructie nodig?

Heb je een speciale constructie nodig? Denk hierbij aan een Infoframe® voor op een winkelstelling of aan een fietsstuur of aan het plafond of …

Neem vooral contact met ons op. Dat kan via onze website met een contactformulier. Maar bellen naar +31 (0)58 7110900 kan natuurlijk ook. Samen maken we er wat moois van. En de prijs? Die valt vast mee.

 

Belangrijk bij de samenstelling van een Infoframe

Staand of liggend

 

Staand: een staand Infoframe® hangt met de korte kant naar boven (en beneden). Het scharniert aan de korte kant. Dit is bij een standaard Infoframe® de bovenkant. De plakstrips aan de achterkant zitten ook aan de korte kanten van het frame.

Liggend: een liggend Infoframe® hangt met de lange kant naar boven (en beneden). Het scharniert aan de lange kant. Dit is bij een standaard Infoframe® de bovenkant. De plakstrips aan de achterkant zitten aan de lange kanten van het frame. Als een liggend Infoframe® wordt gebruikt voor aftekenlijsten die vaak verwisseld worden, is het handig het frame op te hangen met de gesloten kant naar beneden.

Een staand formaat Infoframe® kan ook liggend worden opgehangen en een liggend formaat kan staand hangen. Geef in dit geval bij de offerte-aanvraag voor Infoframes in huisstijl aan hoe de print gedrukt moet worden.

 

Milieuversie of klassieke versie

 

Het verschil tussen de milieu- en de klassieke versie zit in de achterkant. De voorkant van beide versies is hetzelfde.

Milieuversie: flexibele achterkant van milieuvriendelijk PP kunststof. De milieuversie is iets goedkoper dan de klassieke versie. Deze versie is beter voor het milieu door het gebruik van milieuvriendelijker kunststof en de duurzaamheid van het materiaal.

Klassieke versie: stevige achterkant. De klassieke versie heeft een luxere uitstraling dan de milieuversie. Soms is een stevige achterkant gewenst.

 

Zelfklevende plakstrips

 

Magnetische wissellijsten worden gemakkelijk en snel bevestigd op een achtergrond met behulp van plakstrips. Elke achtergrond vraagt om een specifiek type plakstrips. Er zijn verschillende soorten plakstrips beschikbaar:

1. Dunne plakstrips: geschikt voor bevestiging op gladde wanden, deuren, tegels en dergelijke.

2. Foam plakstrips: geschikt voor bevestiging op glasvezelbehang, gestucte wanden, behang, stof en dergelijke. Foamstrips zijn ook geschikt voor poreuze wanden.

3. Raamstrips: geschikt voor bevestiging op ramen. Deze strips zijn transparant. Ze zijn uv-lichtbestendig. Ze vergelen niet door invloed van zonlicht.

 

Kleuren

 

Standaard Infoframes zijn beschikbaar in 7 verschillende kleuren en 3 security/waarschuwingskleuren. Andere kleuren/kleurcombinaties zijn in overleg leverbaar.

 

A3-MAG-SEL-MIK-BLA

Specifieke referenties

ean13
8720032016689

Beoordelingen