Luxe doorzichtige etalage of showroom standaard met een zwarte Infoframe A5
  • Luxe doorzichtige etalage of showroom standaard met een zwarte Infoframe A5
  • Infoframe als etalagestandaard of showroomstandaard

  • Beste Kwaliteit, dit product gaat heel veel jaren mee Beste Kwaliteit, dit product gaat heel veel jaren mee
  • Verzendkosten € 4,95 en vanaf € 49,00 gratis verzending (excl. BTW) Verzendkosten € 4,95 en vanaf € 49,00 gratis verzending (excl. BTW)
  • Achteraf betalen op rekening mogelijk Achteraf betalen op rekening mogelijk
  • Standaard artikelen in 1-2 dagen geleverd Standaard artikelen in 1-2 dagen geleverd

Etalagestandaard A5, informatie / showroomstandaard van massief acrylaat

€ 27.5 excl. BTW
€ 33,28 incl. BTW

Volledig doorzichtige standaard van massief acrylaat met een Infoframe® A5. De A5 krijgt zo de volledige aandacht. Deze standaard heeft een vaste hoogte van 66 cm. 

Dankzij het magnetisch frame met magnetische sluiting is het papier heel gemakkelijk te plaatsen en te verwisselen. Het Infoframe® A5 kan staand en liggend worden gemonteerd.

Kies een kleur
Aantal

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
20 3% Tot € 19,97
50 6% Tot € 99,83
100 9% Tot € 299,48

Meer informatie Infoframe® als etalagestandaard van acrylaat

 

Wat is Infoframe®

 

Infoframe® is een magnetische wissellijst waarmee je informatie, afbeeldingen, aanbiedingen, aftekenlijsten, werktekeningen etc. netjes en overzichtelijk presenteert. Dankzij de magnetische werking van de magneetfolie kan informatie gemakkelijk worden geplaatst en vervangen. Het magnetisme van de magneetstrips is eindeloos, magneetfolie blijft magnetisch.

 

Infoframes® als etalagestandaard of showroomstandaard

 

Met een Infoframe® op een standaard van acrylaat presenteer je informatie netjes op een hoogte van 66 cm. Vaak worden deze informatiestandaards gebruikt als showroomstandaard, etalagestandaard of tafelstandaard.

Deze informatiestandaard wordt geleverd als bouwpakket en is gemakkelijk in elkaar te zetten. De constructie bestaat uit:.

  1.      vloerplaat van massief acrylaat (250 x 250 x 8 mm) met rubberen stootnopjes aan de onderzijde
  2.      vierkant acrylaatprofiel (500 x 12 x 12 mm)
  3.      Infoframe® in A5 of A4 formaat, staand of liggend te monteren

 

Formaten

 

Deze acrylaatstandaard leveren wij in de formaten in de formaten A5 en A4.

 

Kleuren

 

Standaard Infoframes zijn beschikbaar in 7 verschillende kleuren en 3 security/waarschuwingskleuren. Andere kleuren/kleurcombinaties zijn in overleg leverbaar.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

 

Infoframe® wordt gemaakt van hoogwaardig recyclebare en milieuvriendelijke kunststoffen zoals PET en PP kunststof. Wij garanderen jarenlang gebruiksplezier. De dikte en stevigheid van het kunststof zorgt ervoor dat elke presentatielijst, mits normaal gebruikt, kreuk- en vouwvrij blijft. Het kunststof is uv-lichtbestendig, het vergeelt niet. Het hele proces, van a tot z, vindt plaats in Leeuwarden. Wij bedrukken, snijden, stansen en assembleren Infoframe® magneetlijsten geheel in eigen beheer.

 

Regen en spatwaterdicht

 

De magnetische verbinding tussen de magneetstrips is zo sterk dat het papier in het frame wordt beschermd tegen regen en spatwater. Tijdens langere vochtige perioden zal het papier wel iets vocht aantrekken, maar de leesbaarheid blijft goed. Infoframe® is bestand tegen weer en wind.

 

Categorieën

 

Combico is specialist in magnetische wissellijsten. In onze webshop hebben we de Infoframes ondergebracht in een aantal categorieën. Dat maakt het zoeken gemakkelijk en snel. Dit zijn de categorieën waarop je kunt zoeken:

 

Huisstijl

 

Naast de standaard categorieën, maken wij ook Infoframes in huisstijl van jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Minimale oplage van Infoframes in huisstijl is 8 stuks. Wij kunnen Infoframes leveren in A0 tot en met A7 formaat.

 

Speciale constructie nodig?

 

Heb je een speciale constructie nodig? Denk hierbij aan een Infoframe® voor op een winkelstelling of aan een fietsstuur of aan het plafond of …

Neem vooral contact met ons op. Dat kan via onze website met een contactformulier. Maar bellen naar +31 (0)58 7110900 kan natuurlijk ook. Samen maken we er wat moois van. En de prijs? Die valt vast mee.

 

A5-ACR-SEL-KLK-ZWA

Specifieke referenties

ean13
8720032008592

Beoordelingen