Standaard met A5 voor presentatie bij een schaal
 • Standaard met A5 voor presentatie bij een schaal
 • Standaard met A5 voor presentatie bij een schaal

Standaard met A5 voor presentatie bij een schaal

Display A5 met standaard voor bij een bord

Deze standaard is ontwikkeld voor het geven van informatie bij een bord of schaal. Door de speciale vorm wordt de voet van de standaard onder de rand van een bord of schaal geplaatst. De wissellijst A5 staat dan boven de rand van de schaal of het bord. De standaard staat stevig en neemt geen plaats in.

Gemakkelijke en mooie presentatie bij hapjes.A5-PRO-SEL-KLG-ZWA
€ 22.5 excl. BTW
€ 27,23 incl. BTW

 

Samenstellen Infoframe®

Kies de gewenste kleur en alle andere opties. Maak uit elk onderdeel een keuze om het juiste product en de juiste prijs te zien. Daarna kan het in de winkelwagen.

Kies een kleur
Aantal

Maak kennis met de kwaliteit van Infoframe

daarom tijdelijk geen verzendkosten

Standaard met A5 wissellijst voor presentatie bij een schaal

De proeverij standaard is speciaal ontwikkeld om informatie te geven bij een bord of schaal. De maanvormige voet wordt onder de rand van de schaal geschoven. Op de voet is een beugel gelast waarop met magneetstrips de Infoframe A5 wordt bevestigd. Het A5 papier wordt boven de rand van het bord gepresenteerd. De standaard neemt geen ruimte in beslag neemt op de tafel.

De proeverij standaard is gemaakt van metaal en is zwart gepoedercoat.

De Infoframe A5 kan staand of liggend worden gemonteerd. Door de magneetstrips kan de Infoframe omhoog of omlaag worden geschoven.

Kwaliteit en duurzaamheid van de wissellijst

De Infoframes zijn gemaakt van hoogwaardige recyclebare milieuvriendelijke kunststoffen, zoals PET en PP kunststof. De dikte en stevigheid van het kunststof is meer dan voldoende voor jarenlang gebruik. Het bedrukken, snijden, stansen en assembleren van deze magneet lijsten doen wij volledig in eigen beheer te Leeuwarden. Combico garandeert een jarenlang gebruiksplezier, ook wanneer het papier dagelijks wordt vervangen.

De magnetische rand bestaat uit twee lagen magneetfolie (magneetstrips) die steeds precies op elkaar klikken. Het magnetisme van magneetfolie is overigens eindeloos, het zal er altijd blijven!  

Combico is dé specialist in magnetische wissellijsten

Combico is al meer dan 10 jaar de specialist in magnetische wissellijsten. U bevindt zich nu in de rubriek Infoframes als L-standaard. Maar wij produceren magnetische wissellijsten in veel meer toepassingsmogelijkheden. Andere rubrieken in deze webshop zijn:

 • Infoframes voor op wanden met plakstrips Voor op wanden
 • Infoframes voor op ramen  (met speciale plakstrips)   Voor op ramen
 • Infoframes voor op metaal (met twee sterke magneetstrips op achterkant)   Voor op metaal
 • Infoframes als vloer- of showroomstandaard (presentatie op de vloer op borsthoogte) Vloer- of showroomstandaard
 • Infoframes met zuignappen voor bijvoorbeeld op ramen Met zuignappen
 • Infoframes als L-standaard (kan zelfstandig staan op tafel of toonbank)   L-standaard
 • Infoframes als countermat of baliemat (speciale anti-slip laag op achterkant)   Countermat of baliemat

Maar er zijn nog meer mogelijkheden

 • Formaat: in deze webshop bieden we de A5, A4 en A3 formaten aan. Maar we maken ze ook in de formaten A7, A6, A2, A1 en A0. En nog meer als u dat wenst.
 • Huiststijl: de mogelijkheden qua huisstijl op de Infoframe zijn onbeperkt. Minimale oplage hierbij is 8 stuks.
 • Speciale constructie om te bevestigen: bijvoorbeeld op een winkelstelling, een fietsstuur, aan het plafond of iets anders?

Zoekt u iets speciaals? Aangezien wij alles produceren in Leeuwarden kunnen we u waarschijnlijk helpen. Neem met ons contact op! Of vraag een offerte aan, de prijs gaat u vast meevallen!  

Belangrijk bij de samenstelling van de wissellijst magnetisch

Zeven standaard kleuren en 3 waarschuwingskleuren of veiligheidskleuren

De Infoframes zijn beschikbaar in 7 verschillende standaard kleuren en 3 signalisatie of waarschuwings kleuren of veiligheidskleuren. In het keuze menu zijn bij de i-tjes de pms nummers van de kleuren weergegeven.