Binnen 1-3 werkdagen
Betaal achteraf
Duurzame producten

Overname Combico

Combico uit Leeuwarden heeft sinds 1 juli een nieuwe eigenaar. Wietze Medendorp, voorheen eigenaar Combico, heeft het stokje overgedragen aan Stefan Tabak. Een goede match, waarbij de overname vlekkeloos is verlopen. 

Met ingang van 1 juli heeft Stefan Tabak het bedrijf voortgezet vanuit het bedrijfspand aan de Ouddeelstraat in Leeuwarden. De magnetische wissellijst waar Combico om bekend staat, is misschien nog niet bekend bij de meeste bedrijven. Daarom is Stefan duidelijk in zijn missie: “Met mijn enthousiasme en creatieve ideeën wil ik ervoor zorgen dat er over een paar jaar geen plakband meer achter de ramen zit, maar een Infoframe. Een stijlvolle maar zeker ook duurzame oplossing, daar zet ik mij graag voor in”. 

Zelfde plaats, andere manier van werken 

Infoframe zit sinds 2011 gevestigd aan de Ouddeelstraat in Leeuwarden en zal hier de komende jaren ook blijven. De grote loods biedt namelijk enorm veel ruimte om te groeien en dat is ook precies wat Stefan voor ogen heeft. “Ik houd van efficiëntie, dus zal ik de loods zo inrichten dat het makkelijker werken wordt en de producten ook sneller gemaakt kunnen worden.”  

Verder werken aan optimale dienstverlening

De komende tijd proberen wij u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en kunt u ons volgen op onze social media kanalen: LinkedIn, Instagram en Facebook.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.