Infoframe-A3-met gaten voor ophangen-liggend-enkelzicht-zwart-exclusief zuignappen
 • Infoframe-A3-met gaten voor ophangen-liggend-enkelzicht-zwart-exclusief zuignappen
 • Infoframe op te hangen met zuignappen of schroefjes

 • Beste Kwaliteit, dit product gaat heel veel jaren mee Beste Kwaliteit, dit product gaat heel veel jaren mee
 • Verzendkosten € 4,95 en vanaf € 49,00 gratis verzending (excl. BTW) Verzendkosten € 4,95 en vanaf € 49,00 gratis verzending (excl. BTW)
 • Achteraf betalen op rekening mogelijk Achteraf betalen op rekening mogelijk
 • Standaard artikelen in 1-2 dagen geleverd Standaard artikelen in 1-2 dagen geleverd

Magnetische wissellijst A3 op te hangen met zuignappen, spijkers of ophangdraden

€ 12.95 excl. BTW
€ 15,67 incl. BTW

Infoframe® opent en sluit met behulp van magneetfolie. De voorkant van deze magneetlijst is van glashelder stevig transparant antireflex kunststof. Je hangt het magnetische frame op met behulp van zuignappen, ophanghaken of spijkers.

Dankzij de magnetische sluiting kan het papier gemakkelijk worden verwisseld. 

Deze magnetische lijst is beschikbaar in enkelzicht of dubbelzicht.

Gaten of ogen
Staand of liggend
Enkelzicht of dubbelzicht
Kies een kleur
In of exclusief zuignappen
Aantal

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
20 3% Tot € 9,40
50 6% Tot € 47,01
100 9% Tot € 141,03

Meer informatie Infoframe® met zuignappen

 

Wat is Infoframe®

 

Infoframe® is een magnetische wissellijst waarmee je informatie, afbeeldingen, aanbiedingen, aftekenlijsten, werktekeningen etc. netjes en overzichtelijk presenteert. Dankzij de magnetische werking van de magneetfolie kan informatie gemakkelijk worden geplaatst en vervangen. Het magnetisme van de magneetstrips is eindeloos, magneetfolie blijft magnetisch.

 

Infoframes® met zuignappen

 

Deze Infoframes zijn voorzien van twee gaatjes aan de bovenkant. Ze kunnen worden opgehangen met behulp van zuignappen, ophangdraden of ophanghakenhaken, schroeven of spijkers. Een Infoframe met zuignappen verwijder je gemakkelijk van een (gladde) ondergrond en hang je even gemakkelijk weer ergens anders op.

 

Mogelijkheden voor Infoframe® met zuignappen

 

 • Ophanggaatjes of ophangogen
 • Enkel- of dubbelzijdige presentatie van informatie
 • Staand of liggend
 • Exclusief en inclusief zuignappen
 • Kleuren
 • Infoframe op ramen bevestigen met plakstrips in plaats van zuignappen . Kies voor voor op ramen met plakstrips

Ophanggaatjes of ophangogen

Ophanggaatjes: In de gekleurde rand van de wissellijst zijn twee gaatjes geperforeerd. Hier kun je zuignappen, ophangdraden of –haakjes aan bevestigen. Je kunt ook schroeven of spijkers in de ondergrond bevestigen en hieraan het Infoframe® ophangen.

Ophangogen: Bovenop het Infoframe® zit een transparante kunststof strip met 2 gaatjes voor zuignappen, ophangdraden of –haakjes. Net als bij het Infoframe® met ophanggaatjes kun je het ook ophangen aan schroeven in de ondergrond.

Een Infoframe® met ophangogen is iets duurder dan dat met ophanggaatjes. Het frame heeft door de extra kunststof strip een luxere uitstraling.

 

Enkel- of dubbelzijdige presentatie van informatie

 

Enkelzijdig: voorzijde transparant, achterzijde wit.

Dubbelzijdig: beide zijden transparant. Je kunt aan beide kanten informatie presenteren.

 

Tip bij veel tegenlicht

 

Bij dubbelzijdig bruikbaar Infoframe kan veel tegenlicht zorgen dat de informatie teveel doorschijnt zodat de tekst op de andere zijde niet goed leesbaar is. Plaats tussen beide formulieren een extra wit papier of dun karton.

 

Staand of liggend

 

In verband met de positie van de gaatjes of ogen dient een keuze te worden gemaakt in staand (portret) of liggend (landscape).

Staand: de gaatjes of ogen zitten op de korte kant van het Infoframe®

Liggend: de gaatjes of ogen zitten op de lange kant van het magnetisch  frame

 

Exclusief of inclusief zuignappen

Inclusief zuignappen: wij leveren het Infoframe® met kwalitatief goede zuignappen met een diameter van 40 mm. De zuignappen zijn voorzien van schroefdraad en een kunststof moertje.

Exclusief zuignappen: wij leveren het Infoframe® zonder zuignappen.

 

Kleuren

 

Standaard Infoframes zijn beschikbaar in 7 verschillende kleuren en 3 security/waarschuwingskleuren. Andere kleuren/kleurcombinaties zijn in overleg leverbaar.

 

 Kwaliteit en duurzaamheid

 

Infoframe® wordt gemaakt van hoogwaardig recyclebare en milieuvriendelijke kunststoffen zoals PET en PP. Wij garanderen jarenlang gebruiksplezier. De dikte en stevigheid van het kunststof zorgt ervoor dat elke presentatielijst, mits normaal gebruikt, kreuk- en vouwvrij blijft. Het kunststof is uv-lichtbestendig, het vergeelt niet. Het hele proces, van a tot z, vindt plaats in Leeuwarden. Wij bedrukken, snijden, stansen en assembleren Infoframe® magneetlijsten geheel in eigen beheer.

 

Regen en spatwaterdicht

 

De magnetische verbinding tussen de magneetstrips is zo sterk dat het papier in het frame wordt beschermd tegen regen en spatwater. Tijdens langere vochtige perioden zal het papier wel iets vocht aantrekken, maar de leesbaarheid blijft goed. Infoframe® is bestand tegen weer en wind.

 

Categorieën

 

Combico is specialist in magnetische wissellijsten. In onze webshop hebben we de Infoframes ondergebracht in een aantal categorieën. Dat maakt het zoeken gemakkelijk en snel. Dit zijn de categorieën waarop je kunt zoeken:

 

Huisstijl

 

Naast de standaard categorieën, maken wij ook Infoframes in huisstijl van jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Minimale oplage van Infoframes in huisstijl is 8 stuks. Wij kunnen Infoframes leveren in A0 tot en met A7 formaat.

Speciale constructie nodig?

Heb je een speciale constructie nodig? Denk hierbij aan een Infoframe® voor op een winkelstelling of aan een fietsstuur of aan het plafond of …

Neem vooral contact met ons op. Dat kan via onze website met een contactformulier. Maar bellen naar +31 (0)58 7110900 kan natuurlijk ook. Samen maken we er wat moois van. En de prijs? Die valt vast mee.

 

A3-GAT-LIG-MIK-ZWA-EXC

Specifieke referenties

ean13
8720032006048

Beoordelingen