Binnen 1-3 werkdagen
Betaal achteraf
Duurzame producten

Maatwerk maakt het verschil

Onze Infoframe magnetische wissellijsten maken we in allerlei soorten en maten. We hebben een aantal standaard kleuren en security kleuren. Maar het is ook mogelijk om de Infoframes volledig in uw eigen design of huisstijl te bestellen. Of we ontwikkelen samen met u een display op maat. Ons aanbod is erg breed!

Heeft u als organisatie specifieke wensen? Vanaf ongeveer 50 stuks ontwikkelen wij maatwerk voor uw project. We leveren jaarlijks vele orders aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, onderwijs, de retail, hotels en gespecialiseerde bureaus in signing of bewegwijzering, dit vraagt om een passende oplossing die wij u graag bieden.

Maatwerk projecten

Wij verzorgen jaarlijks vele maatwerk projecten.

Countermatten Milwaukee

Countermatten Milwaukee

‘Een mooie levering van een grote serie countermatten in huisstijl voor Milwaukee, een producent van hoogwaardig elektrisch gereedschap voor de professional. De countermatten worden uitgegeven aan de verkooppunten zoals bouwmarkten en bouwgroothandels om het merk te versterken.’

Tijdelijke bewegwijzering Universitair Medisch Centrum

‘Een gebruikersvriendelijke oplossing voor tijdelijke bewegwijzering in verband met COVID-19 voor de diverse locaties van een Universitair Medisch Centrum. Deze worden in de gangpaden van het ziekenhuis opgehangen. Een dubbelzijdige display met ophanggaten, waarbij een ‘landscape’ A3 en een ‘portrait’ A4 naast elkaar zijn gemonteerd.’

tijdelijke bewegwijzering

Bedrukking in huisstijl

Een eigen design of Infoframe in huisstijl nodig? Wij maken desgewenst een ontwerp voor u en leveren hoogwaardige bedrukkingen met onze eigen zeefdrukinstallaties. Kwaliteit en flexibiliteit dus gegarandeerd.

Speciale uitvoeringen

Op zoek naar een specifiek formaat? Of wilt u de Infoframe toepassing verwerken in een op maat gemaakte display? Wij denken graag met u mee! Met onze eigen machines en zorgvuldig geselecteerde leverancier partners is er bij ons veel mogelijk.

Direct aanvragen of een gratis sample

Onze gebruikersvriendelijke en professionele oplossingen op maat gemaakt voor uw project? Onze Infoframes hebben verschillende toepassingsmogelijkheden van wanden tot ramen en van baliestandaards tot vloerstandaards. Kortom, als u zoekt naar maatwerk, kwaliteit, gebruikersgemak, professionaliteit en uniformiteit voor uw presentatie van informatie in uw organisatie? Dan bent u bij Infoframe bij het juiste adres.

Neem via onderstaand verzoek of telefonisch vrijblijvend contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag! We sturen u desgewenst ook graag een passende sample toe.

Neem contact op

  • Korte toelichting waarom u graag een sample wil ontvangen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.