Infoframe A4 L-standaard staand oranje
  • Infoframe A4 L-standaard staand oranje
  • Infoframe als L-standaard

  • Beste Kwaliteit, dit product gaat heel veel jaren mee Beste Kwaliteit, dit product gaat heel veel jaren mee
  • Verzendkosten € 4,95 en vanaf € 49,00 gratis verzending (excl. BTW) Verzendkosten € 4,95 en vanaf € 49,00 gratis verzending (excl. BTW)
  • Achteraf betalen op rekening mogelijk Achteraf betalen op rekening mogelijk
  • Standaard artikelen in 1-2 dagen geleverd Standaard artikelen in 1-2 dagen geleverd

L-standaard A4, met magnetische sluiting en nagenoeg onbreekbaar

€ 12.89 excl. BTW
€ 15,60 incl. BTW

Infoframe® als L-standaard, opent en sluit met behulp van magneetfolie. De voorkant van deze magneetlijst is van glashelder transparant antireflex kunststof. De achterkant is van stevig wit kunststof met een voet zodat deze wissellijst A5 stevig staat op de toonbank of balie. Deze L-standaard is nagenoeg onbreekbaar.

Dankzij de magnetische sluiting kan papier gemakkelijk worden verwisseld.

Staand of liggend
Kies een kleur
Aantal

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
20 3% Tot € 9,00
50 6% Tot € 44,98
100 9% Tot € 134,93

Meer informatie Infoframe® als L-standaard

 

Wat is Infoframe®

 

Infoframe® is een magnetische wissellijst waarmee je informatie, afbeeldingen, aanbiedingen, aftekenlijsten, werktekeningen etc. netjes en overzichtelijk presenteert. Dankzij de magnetische werking van de magneetfolie kan informatie gemakkelijk worden geplaatst en vervangen. Het magnetisme van de magneetstrips is eindeloos, magneetfolie blijft magnetisch.

 

Infoframes® als L-standaard

 

Een L-standaard is een frame in L vorm. Het Infoframe® wordt bevestigd aan de ‘staande’ poot. De ‘liggende’ poot zorgt ervoor dat het Infoframe® zelfstandig staat. De meeste L-standaards worden gemaakt van acrylaat. Dit is erg kwetsbaar, het breekt makkelijk. Onze Infoframes op L-standaard zijn gemaakt van polystyreen en nagenoeg onbreekbaar.

Staand of liggend

Wij kunnen de L-standaard leveren in staand (portrait) of liggend (landscape) model.

Formaten

Net als de reguliere Infoframes leveren wij L-standaards in de formaten van A3 t/m A6. Niet alle formaten zijn beschikbaar in onze webshop, maar hebben we wel. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Kleuren

 

Standaard Infoframes zijn beschikbaar in 7 verschillende kleuren en 3 security/waarschuwingskleuren. Andere kleuren/kleurcombinaties zijn in overleg leverbaar.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

 

Infoframe® wordt gemaakt van hoogwaardig recyclebare en milieuvriendelijke kunststoffen zoals PET en PP kunststof. Wij garanderen jarenlang gebruiksplezier. De dikte en stevigheid van het kunststof zorgt ervoor dat elke presentatielijst, mits normaal gebruikt, kreuk- en vouwvrij blijft. Het kunststof is uv-lichtbestendig, het vergeelt niet. Het hele proces, van a tot z, vindt plaats in Leeuwarden. Wij bedrukken, snijden, stansen en assembleren Infoframe® magneetlijsten geheel in eigen beheer.

 

Regen en spatwaterdicht

 

De magnetische verbinding tussen de magneetstrips is zo sterk dat het papier in het frame wordt beschermd tegen regen en spatwater. Tijdens langere vochtige perioden zal het papier wel iets vocht aantrekken, maar de leesbaarheid blijft goed. Infoframe® is bestand tegen weer en wind.

 

Categorieën

 

Combico is specialist in magnetische wissellijsten. In onze webshop hebben we de Infoframes ondergebracht in een aantal categorieën. Dat maakt het zoeken gemakkelijk en snel. Dit zijn de categorieën waarop je kunt zoeken:

 

Huisstijl

 

Naast de standaard categorieën, maken wij ook Infoframes in huisstijl van jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Minimale oplage van Infoframes in huisstijl is 8 stuks. Wij kunnen Infoframes leveren in A0 tot en met A7 formaat.

 

Speciale constructie nodig?

 

Heb je een speciale constructie nodig? Denk hierbij aan een Infoframe® voor op een winkelstelling of aan een fietsstuur of aan het plafond of …

Neem vooral contact met ons op. Dat kan via onze website met een contactformulier. Maar bellen naar +31 (0)58 7110900 kan natuurlijk ook. Samen maken we er wat moois van. En de prijs? Die valt vast mee.

 

A4-LST-STA-KLK-ORA

Specifieke referenties

ean13
8720032000374

Beoordelingen