Binnen 1-3 werkdagen
Betaal achteraf
Duurzame producten

VLOERSTANDAARD EN MENUSTANDAARD

Met een Infoframe® op vloerstandaard presenteer je informatie netjes en op ideale hoogte. Vaak worden vloerstandaards gebruikt als showroomstandaard, informatiestandaard bij de entree van een beurs of om informatie te presenteren bij tentoonstellingen.

Twee uitvoeringen

 1. Vloerstandaard van metaal
  mooi, eenvoudig design
  totale hoogte: 140 cm
  geleverd als bouwpakket:
  zware stalen vloerplaat (33 x 33 x 0,3 cm), deze zorgt voor grote stabiliteit. De in RAL 9006 (zilvergrijs) gepoedercoate vloerplaat is aan de onderzijde voorzien van rubberen stootnopjes.
  geanodiseerde aluminium buis (kleur RAL 9006 zilvergrijs), deze zorgt dat de informatie in het Infoframe® op de juiste hoogte wordt gepresenteerd.
  Een Infoframe® in A4, A5 of A3 formaat. Het frame kan staand of liggend worden gemonteerd met behulp van een roestvrijstalen beugel.
 2. Vloerstandaard van acrylaat
  mooi, eenvoudig design
  totale hoogte: 66 centimeter
  geleverd als bouwpakket:
  vloerplaat van massief acrylaat (25 x 25 x 0,8 cm) met rubberen stootnopjes aan de onderzijde
  vierkant acrylaatprofiel (50 x 1,2 x 1,2 cm)
  Infoframe® in A5 of A4 formaat, staand of liggend te monteren

Formaten en kleuren

Wij leveren de metalen vloerstandaard standaard met een A5, A4 of A3 formaat Infoframe®. Het Infoframe® leveren wij in een van de standaardkleuren uit ons assortiment. Wil je het Infoframe® uit laten voeren in huisstijl of heb je specifieke ideeën voor een vloerstandaard? Neem contact met ons op, samen maken we een ontwerp voor jouw Infoframe® op vloerstandaard. Het Infoframe® met acrylaat vloerstandaard leveren wij standaard met een A5 of A4 Infoframe® en in een van onze standaardkleuren. Ook voor de acrylaatoptie geldt, heb je andere ideeën, neem vooral contact met ons op.

Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen
Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

 

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Geen producten in je winkelmand.