Binnen 1-3 werkdagen
Betaal achteraf
Duurzame producten

STANDAARD INFOFRAMES

Wij leveren infoframes in formaat A7 tot en met A0. In de webshop stel je stap voor stap het perfecte Infoframe® samen.

Geschikt voor elke ondergrond

Met behulp van diverse soorten bevestigingstape, gaatjes (voor schroefjes of zuignappen) en accessoires  maken wij het Infoframe® geschikt voor elke  ondergrond.

Vrij ophangen, neerleggen of -zetten

Moet het Infoframe® op de vloer op ooghoogte geplaatst worden? Kies dan voor de optie Vloerstandaard. Leg je het Infoframe® neer op een tafel of balie? Kies dan voor de optie L-standaard of Countermat.

VERKLARING VAN GEBRUIKTE BEGRIPPEN

Enkel- of dubbelzicht

Enkelzicht: voorzijde transparant, achterzijde wit. Keuze uit A: plakstrips aan de voorkant (transparante zijde). Je bevestigt het Infoframe® achter het raam of B: plakstrips aan de achterkant. Het Infoframe hangt aan de voorzijde van het raam.

Dubbelzicht: beide zijden transparant. Je kunt aan beide kanten informatie presenteren.

Hangt het Infoframe® voor een raam of vrij in de ruimte, dan is dubbelzicht een goed idee. Je kunt dan aan beide zijden informatie aflezen. Voor alle andere ondergronden is enkelzicht prima.

Standaardkleuren

Kies in de webshop voor een keur aan standaardkleuren. Hierbij horen ook diverse signaleringskleuren, geschikt voor waarschuwings- en veiligheidsdoeleinden.

Eco-line of solid versie

Kies voor de solid-versie met stevige achterkant, gemaakt van polystyreen. Geschikt voor A3, A4 en A5 formaat Infoframes.

Of ga voor de eco-line versie met flexibele achterkant, gemaakt van gerecycled polypropyleen. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Dit type Infoframe® flexibel, sterk en duurzaam. Wij adviseren de milieuvriendelijke versie altijd als het Infoframe® op een wand of deur wordt bevestigd.

Huisstijl

Infoframes personaliseren door ze in huisstijl te bedrukken? Dat kan! Neem contact (link naar contactformulier) met ons op, samen maken we er wat moois van. Kun je in onze webshop niet vinden wat je zoekt? Vul het contactformulier (link) in, wij nemen contact met je op.

Infoframes worden veel gebruikt voor mededelingen, vluchtroutes, aanbiedingen, aftekenlijsten, roosters, huisregels, bewegwijzering, schema’s, reclame-uitingen, posters, noem maar op.

Zoekwoorden: magneetlijst, combico-display, magneetdisplay, magneetframe, magneetvenster, magnetische prijskaarthouder, magnetische rand, magnetische wissellijst.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Geen producten in je winkelmand.