Binnen 1-3 werkdagen
Betaal achteraf
Duurzame producten

Dit vinden onze klanten: De Bolster Epe

De Bolster, Epe. Voeding, biologische zaden.

De Bolster een familiebedrijf die zo’n 370 rassen biologische zaden produceert. Een gerespecteerd merk in biologische zaden. Zij gebruiken de Infoframes in verschillende formaten, dit om vluchtroutes aan te geven, routes voor bezoekers, plattegronden en voor het geven van aanwijzingen aan bezoekers. De frames hangen door het hele bedrijf. De Bolster hoorde via-via van de Infoframes en vond het een geschikte oplossing in hun bedrijf.

De goede eigenschappen van het product zijn dat je super gemakkelijk posters om kunt wisselen. Het blijft veel netter hangen dan bijvoorbeeld iets plastificeren. Een keer ophangen en je bent klaar! Daarnaast verkleuren de Infoframes niet, zo zijn ze erg duurzaam in gebruik. Ze hangen nu al een aantal jaar en ze zijn kwalitatief nog super goed. De persoonlijke- en snelle service vind ik een groot pluspunt. Ik zou de Infoframe iedereen aanraden.” aldus Frank Vosselman.

Heeft u ook interesse in een Infoframe of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De Bolster Epe

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.