EEN INFOFRAME VAN COMBICO IS UNIEK

Combico is patenthouder van magnetische wissellijsten in Nederland

 • vrijwel onverwoestbaar

  stevig, kreukvrij, vergeelt niet door uv-licht

  Bij de keuze van materialen voor een Infoframe® vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Voor een A4 Infoframe gebruiken wij voor de doorzichtige voorkant 0,5 mm dik PET (polyethyleenreftalaat) en voor de achterkant 0,4 mm dik PP (polypropeen). Hierdoor is een Infoframe® wel buigzaam, maar kreuk- en vouwbestendig. PET is prima bestand tegen uv-licht en daarom kleurecht.

  De kunststoffen zijn verkrijgbaar in diktes van 0,2 tot en met 2 mm. Hoe dunner het materiaal, hoe goedkoper de productie. Maar dunner = kwetsbaarder = sneller verouderd = sneller aan vervanging toe.


  stevig, kreukvrij, vergeelt niet door uv-licht
 • milieubewuste productie

  voor 75% gemaakt uit gerecycled materiaal

  De transparante voorzijde van een Infoframe® is van antireflex PET. Hiervan is ten minste 50% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De productie van PET is een stuk milieuvriendelijker dan die van PVC (polyvinylchloride). Voor de productie van PVC wordt gebruik gemaakt van loodhoudende stabilisatoren en gechloreerde koolwaterstoffen, bij de productie van PET zijn deze niet nodig. PET is veel minder gevoelig voor verkleuring dan PVC.

  De witte achterzijde is van 100% hergebruikt Polypropeen. Polypropeen is sterk en uitermate taai. Polypropeen is qua milieubelasting vergelijkbaar met PET en kan eenvoudig gerecycled worden. Bovendien is Polypropeen bestand tegen bacteriegroei en wordt daarom ook gebruikt voor injectiespuiten en andere medische apparatuur.

  Een Infoframe® bestaat voor 100% uit kunststof, ten minste 75% van dit kunststof is gemaakt van gerecycled materiaal.


  voor 75% gemaakt uit gerecycled materiaal
 • alles vanuit Leeuwarden

  onze locatie: Ouddeelstraat 2 te Leeuwarden

  Wij zeefdrukken, snijden en assembleren alle Infoframes in Leeuwarden. Alle orders komen hier binnen en worden vanuit deze locatie klaargemaakt, verstuurd en administratief afgehandeld. Zo houden we de lijntjes kort en weten we altijd precies de status van jouw bestelling.


  onze locatie: Ouddeelstraat 2 te Leeuwarden
 • sterke, dubbele magneetstrips

  goede magnetische verbinding

  Het sluitmechanisme van een Infoframe® bestaat uit sterke, dubbele magneetstrips. Het gepresenteerde papier zit goed ingesloten. Het systeem is windbestendig.


  goede magnetische verbinding
 • eenvoudig en snel papier verwisselen

  papier hangt altijd keurig recht

  Verbreek de verbinding tussen de magneetstrips door de voorkant van de achterkant los te maken. Verwissel het papier. Laat de voorkant weer op de achterkant vallen. Klaar! Dit werkt zo voor elk Infoframe®.


  papier hangt altijd keurig recht
 • geschikt voor elk type wand

  Elke ondergrond vraagt om specifiek bevestigingsmateriaal. Een Infoframe® wordt met behulp van dubbelzijdige tape, zuignappen, gaatjes of magnetische strips op de wand of het raam bevestigd. Wij adviseren je graag over het ideale bevestigingssysteem voor jouw Infoframe®.


  passend bevestigingsmateriaal voor iedere ondergrond
 • breed toepasbaar

  Diverse standaardmodellen
  Beschikbaar voor aan de wand, op glas, op een balie of in een showroom. Wij hebben een geschikt Infoframe® voor elke plek.

  Bij ons kun je kiezen uit een ruim aanbod van standaardmodellen. Denk hierbij aan een Infoframe® voor:

  - aan de wand
  - op glas (bijvoorbeeld een raam)
  - op magneetbord

  maar ook als :

  - vloerstandaard
  - L-standaard
  - baliemat

  Een niet zelfstandig staand Infoframe® kun je bevestigen met behulp van dubbelzijdige plakstrips, magneetstrips, zuignappen of gaatjes. Wij adviseren je graag bij de keuze voor het meest geschikte bevestigingsmateriaal.


  een geschikt Infoframe® voor elke plek
 • je eigen Infoframe® ontwerpen

  Een Infoframe® in bedrijfshuisstijl draagt bij aan een rommelvrije ruimte en is meteen een stijlvolle oplossing die je bedrijfsuitstraling versterkt.


  naadloos passend binnen jouw bedrijfshuisstijl
 • uitstekende webshop

  volledig naar wens te bestellen in onze webshop

  Het keuzemenu in onze webshop www.infoframe.nl leidt je langs alles wat je nodig hebt om je ideale Infoframe® samen te stellen.


  volledig naar wens te bestellen in onze webshop
 • veel standaardkleuren

  A3, A4 en A5 standaard leverbaar in 12 kleuren

  Een Infoframe® in standaardkleur wordt binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.


  A3, A4 en A5 standaard leverbaar in 12 kleuren
 • elk formaat en elke uitvoering

  A0 tot en met A7, hangend, staand, liggend, speciale wensen

  Wij maken elk Infoframe® dat precies past bij jouw wensen. Denk hierbij aan een of meerdere kleuren, maar ook aan specifieke types. Wij maken Infoframes als triangel voor aan de wand, hangend aan een deur, als desinfectiezuil, hangend aan een bed en ga zo maar door.

  Wil je geen plakstrips op de ramen? Wij leveren ook Infoframes met zuignappen. Moet het Infoframe® kleven op een magneetbord? Magnetische strips zijn de oplossing. Daarnaast hebben wij diverse soorten plakstrips in ons assortiment. Zelfs frames met gaatjes zijn een mogelijkheid.

  Je kunt kiezen voor een staand Infoframe® dat op de vloer, een tafel of balie staat; een liggend Infoframe® voor op een tafel of balie of een hangend Infoframe® voor aan de wand en op glas. Wij maken Infoframes in meer dan 2000 variaties.


  A0 tot en met A7, hangend, staand, liggend, speciale wensen