Boekenleggers en magneten

De unieke eigenschappen en het gemak in gebruik maken de magneetfolie van Combico toepasbaar in heel veel producten. 

Zo maken we op verzoek ook boekenleggers en koelkastmagneten. Ideale weggevers of relatiegeschenken, uitgevoerd in passend thema of uw eigen huisstijl. Door het lage gewicht en onze eigen productiefaciliteit zijn originele noviteiten vaak zonder problemen uit te voeren. Heeft u een idee, deel het met ons, wij denken graag mee.

clampo

clampo

De Clampo: houdt aandacht én memo’s vast

Vast in onze collectie: de Clampo. Een handzame memohouder die u te kust en te keur kunt opplakken… en verplaatsen. Ideaal voor briefjes van school, parkeerbon op het dashboard, boodschappenlijstjes in de keuken of agenda-items in de buurt van het planbord.  

De Club Clampo: spekt de verenigingskas

Extra speciaal is de Club Clampo, het promotiemiddel voor eigen club of vereniging. Verpakt per twee, uitgevoerd in eigen tenue en kleuren, is de clip een perfecte manier om het clubgevoel uit te dragen. Ook prima te gebruiken in losse verkoop of ledenactie om de clubkas te spekken.

De Combicover: onkreukbaar voor de watersporter

Nooit meer last van vochtige, verkreukelde of weggewaaide waterkaarten tijdens een dagje watersport in eigen boot of huurboot? De Combicover is ideaal in gebruik, duurzaam en mooi en precies op maat voor ANWB-vouwkaarten, de 1800-serie van de hydrografische dienst en zeekaarten van A2-formaat. 

combicover