Wytze Medendorp is de drijvende kracht achter Combico. Wytze is een echte ondernemer; innovatief, een tikje tegendraads en altijd op zoek naar een eenvoudige oplossing voor zaken die tot dan toe ingewikkeld lijken te werken, maar dan wel in eigen land en vanuit eigen hand.

 

Infoframe®

Het belangrijkste product van Combico is Infoframe®. De gepatenteerde magnetische wissellijst die uiterst eenvoudig is in gebruik. Stel je voor: alle rommelig aangeplakte informatie binnen je bedrijf hangt, ligt of staat met een Infoframe® netjes en overzichtelijk op de plaats waar jij dat wilt.

 

Combico ontwikkelde voor het Infoframe® een eigen systeem met magneetfolie en mileuvriendelijk geproduceerde kunststof. “Wij hebben bewust gekozen voor het gebruik van deze kwaliteitsmaterialen. Wij willen dat een Infoframe® lang meegaat zonder tekenen van veroudering te vertonen. Verkleuring door uv-licht en vouwen in het plastic zijn wat ons betreft geen optie”: stelt Medendorp.

 

Productie in eigen land

Wytze wilde voorkomen dat de productie werd verplaatst naar lagelonenlanden. “En dat kan, zonder dat we duurder zijn dan vergelijkbare systemen. Onze zeefdrukkerij staat in Leeuwarden, op dezelfde plek waar de orders binnenkomen en waar we alles administratief verwerken. Wij hebben  van A tot Z zicht op de kwaliteit van de producten die wij leveren.”

 

Flexibel

Het team van Combico handelt elke bestelling snel en tot in de puntjes verzorgd af. “Doordat we het hele proces in eigen hand hebben, zijn we veel flexibeler als er bijzondere wensen zijn voor een order.”

 

 

 

Magneetfolie

Magneetfolie is zo handig, er zijn wel honderd toepassingen voor te bedenken. Zo hebben wij een waterdicht Infoframe® ontwikkeld voor de scheepvaart. Dit wordt uitsluitend via speciaalzaken verkocht. Ook maken wij de Clampo; een handzame memohouder die je overal op kunt plakken en die je even gemakkelijk weer verplaatst. De Clampo kun je personaliseren met elke gewenste afbeelding. “Onze core business is de magneetfolie” zegt Medendorp “De mogelijkheden die we daarmee hebben zijn nagenoeg eindeloos. Dat maakt het werken met dit product zo mooi.”

 

Breed inzetbaar

Infoframe® is geschikt voor gebruik in veel sectoren. Zo levert Combico aan zorginstellingen als ziekenhuizen, maar ook aan supermarkten, bouwbedrijven, warenhuizen, tankstations en de zuivelindustrie. Het schoon en ordelijk presenteren van informatie als aanbiedingen, werkroosters, aftekenlijsten en welke informatie je ook maar schoon en netjes wilt presenteren draagt bij aan een overzichtelijke werkomgeving waar personeel effectief kan werken en waar een klant zich welkom voelt.