Wat is een Infoframe®

Een Infoframe® is een wissellijst die opent en sluit met behulp van magneetfolie. Het bestaat uit een voor- en  achterplaat van kunststof. Met behulp van magnetische strips vormen de voor- en achterkant een los-vast verbinding. Dit systeem is geschikt voor elk formaat wissellijst (van A7 tot en met A0 formaat).

Zowel de voor- als de achterplaat kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Denk hierbij aan enkelzicht, dubbelzicht, L-standaard, countermat, baliedisplay en combicover (waterdicht systeem voor in bijvoorbeeld de bouw of voor op schepen). Wij kunnen elk Infoframe® bedrukken in jouw bedrijfshuisstijl of in elke gewenste kleur.

Wij leveren Infoframes in alle soorten en maten. Met magneetstrips, plakstrips, ophangogen, zuignappen, voor op een standaard, het is allemaal mogelijk. Wil je het anders? Neem contact met ons op, de kans is groot dat we het kunnen leveren. Met een Infoframe® presenteer je informatie netjes en efficiënt.

combico-display-groen

Standaardkleuren:

 • Zilvergrijs PMS 877C
 • Rood PMS 485C
 • Wit
 • Blauw PMS 286C
 • Zwart
 • Groen PMS 369C
 • Geel PMS yellow

Signalisatie en security:

 • Signalisatie security rood-wit
 • Signalisatie security groen-wit
 • Signalisatie security geel-zwart

 

 

 

 

Plakstrips

Infoframes kunnen met plakstrip worden bevestigd op deuren, wanden, muren, ramen et cetera. Wij maken hiervoor gebruik van verschillende soorten plakstrips:

 • Dunne plakstrips: voor deuren, gladde wanden en tegels. Mits de ondergrond van goede kwaliteit is, zijn dunne plakstrips later gemakkelijk verwijderbaar en laten geen resten achter.
 • Foamstrips: voor muren van steen, beton, glasvezelbehang of gestucte muren. Foamstrips zijn supersterk maar daardoor later minder gemakkelijk verwijderbaar.
 • Raamstrips: voor elk glasoppervlak. Deze strips zijn doorzichtig én bestand tegen uv-licht, ze vergelen niet. Raamstrips zijn later gemakkelijk verwijderbaar en laten geen lijmresten achter.
 • Magneetstrips: voor metalen wanden en deuren (bijv. in schepen), whiteboards of op ijzeren machines. Magneetstrips geven een prima los/vast verbinding en zijn dus goed verplaatsbaar zonder sporen achter te laten.

 

 

 

 

 

Enkel- of dubbelzicht

Een enkelzicht Infoframe® is aan een kant doorzichtig. De achterkant is standaard wit, maar is op verzoek in een andere effen kleur mogelijk. Een dubbelzicht Infoframe® is aan beide kanten doorzichtig. Je kunt aan beide zijden tegelijk informatie presenteren. Een dubbelzicht Infoframe® is handig bij gebruik op een raam of als plafondhanger.

milieu-lijst

milieu-lijst

 

 

 

 

 

Ophangogen en -gaten

Een Infoframe® kan worden geleverd met ophangogen of -gaten. Een Infoframe® met ophangogen is aan de bovenzijde verlengd met een transparant gedeelte waarin twee gaatjes zitten. Je kunt het Infoframe® hiermee eenvoudig ophangen aan een stel zuignappen, spijkers, schroeven of haakjes. Bij een Infoframe® met ophanggaten zijn de gaten geperforeerd in de omlijsting zelf, zonder opzetstuk.

Beide soorten Infoframe® kunnen wij in portret en landscape leveren. Een Infoframe® met ophangogen ziet er luxer uit en is iets duurder dan een Infoframe® met ophanggaten.

Milieu-uitvoering

Mensen denken vaak dat producten van kunststof niet zo milieuvriendelijk zijn. Dat geldt niet voor Infoframe®. Wij gebruiken kunststoffen die minder milieubelastend zijn. Wij kiezen hierbij voor zoveel mogelijk gerecycled kunststof. Het gebruikte materiaal is zo dun mogelijk, maar nog steeds van hoge kwaliteit. Het vouwt en kreukt niet bij regulier gebruik.

 

 

  

milieu-lijst

milieu-lijst

 

 

 

Huisstijl

De mogelijkheden voor het bedrukken van infoframes in bedrijfshuisstijl zijn nagenoeg onbeperkt. Wij kunnen elk logo en elke kleur verwerken in een Infoframe®. Wij kunnen een naar wens bedrukt A4 formaat Infoframe® al leveren vanaf 8 stuks.

Een in huisstijl gemaakte wissellijst geeft uitstraling aan de informatie. Het is voor iedereen duidelijk wie de afzender is. Het staat netjes, is overzichtelijk en is een visitekaartje voor je bedrijf.