Maatwerk Infoframes

Standaard leveren wij de Magnetische wissellijsten in diverse uitvoeringen en kleuren. Maar wij kunnen de wissellijsten ook bedrukken in uw huisstijl, met logo en uw eigen kleuren. Wel zo chique, en leverbaar vanaf 8 stuks. De prijs gaat u meevallen! Vraag vandaag nog een offerte aan.

Overigens: ook de standaarddisplay is tot in detail aangepast aan uw wensen. Onze speciale raamtape is bijvoorbeeld UV-bestendig en de meeste tapesoorten zijn meerdere keren te verplaatsen, zonder lastige plakresten achter te laten. Met onze standaards kunt u de displays ook staand gebruiken. Bijvoorbeeld als vloerstandaard, als waarschuwing voor gladde vloeren of met aanvullende informatie bij een lopend buffet of in de koeling van slagerij of snackbar.

 

 

Onlangs hebben wij voor een ziekenhuis speciale Infoframes gemaakt om over een deur te hangen. Deze lijsten kunnen zonder plakken op ooghoogte op een deur worden geplaatst en weer verwijderd.

De Infoframe, ideaal voor:
Aftekenlijsten, vluchtroutes, huisregels, roosters, posters, bewegwijzering, menukaarten, reclame, prijslijsten en wat u nog meer wilt laten opvallen. Te gebruiken op ramen, aan wanden, op vloeren, tafels, stellingen, toonbanken of aan het plafond.

 

 

combico-display-groen