Binnen 1-3 werkdagen
Betaal achteraf
Duurzame producten

Maatregelen rondom corona communiceren?

De 1,5 meter samenleving is al bijna niet meer weg te denken. Toch zijn de maatregelen continu in beweging. Versoepelingen en aanscherpingen wisselen elkaar af. Wat wel duidelijk is dat de maatregelen onderdeel blijven van onze samenleving. Het is belangrijk dat u bezoekers, klanten of personeel duidelijk en professioneel informeert over de maatregelen die voor uw organisatie gelden.

Geen last van vervelende lijmresten

Aangepaste openingstijden rondom de huidige coronacrisis of geldt er een beperkt aantal bezoekers in uw bedrijf of winkel? Dan is de Infoframe voor op ramen en deuren uitermate geschikt. Deze is gemakkelijk te noteren met plakstrips of zuignappen. Zo communiceert u op een professionele manier én ontstaan er geen vervelende lijmresten op uw ramen of deuren. Door de magnetische lijst kunt u gemakkelijk het papier weer verwisselen als de maatregelen worden aangescherpt of versoepelt. 

Desinfectiepaal met magnetische wissellijst 

Bij binnenkomst uw personeel, klanten of bezoekers handen laten desinfecteren. Het is inmiddels de normaalste zaak van de wereld geworden. De vloerstandaard met mogelijkheid tot montage desinfectie dispenser is hiervoor een goede oplossing. Op deze informatiestandaard kan een desinfectie dispenser gemonteerd worden. Zo heeft u informatievoorziening én desinfectie in een professioneel product. Daarbij valt de informatiestandaard op waardoor er een grotere kans is dan men niet zomaar binnen loopt, maar eerst aan de gewenste maatregelen voldoet. 

desinfectiepaal
Vloerstandaard A4 met universele mogelijkheid montage desinfectie-dispenser

Huisstijl kleuren? Dat is mogelijk!

De producten van Infoframe zijn er in allerlei kleuren en maten. Wilt u een gepersonaliseerd product met bijvoorbeeld uw logo of huisstijlkleuren? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.