Met zuignappen


INFOFRAMES MET ZUIGNAPPEN

Infoframes in deze rubriek zijn voorzien van twee gaatjes aan de bovenkant. Ze kunnen worden opgehangen met behulp van zuignappen, ophangdraden of –haken of schroeven. Een Infoframe met zuignappen verwijder je gemakkelijk van een (gladde) ondergrond en hang je even gemakkelijk weer ergens anders op.  

Enkel- of dubbelzicht

Hang je het Infoframe® vrij in de ruimte of tegen een raam, dan is dubbelzicht een optie. Je Infoframe® is aan beide zijden transparant, je kunt aan beide zijden informatie presenteren. Is de achterkant van het Infoframe niet te bekijken, dan is enkelzicht prima.  

Ophanggaatjes of ophangogen?

Ophanggaatjes: In de gekleurde rand van de wissellijst zijn twee gaatjes geperforeerd. Hier kun je zuignappen, ophangdraden of –haakjes aan bevestigen. Je kunt ook schroeven in de ondergrond bevestigen en hieraan het Infoframe® ophangen.

Ophangogen: Bovenop het Infoframe® zit een transparante kunststof strip met 2 gaatjes voor zuignappen, ophangdraden of –haakjes. Net als bij het Infoframe® met ophanggaatjes kun je het ook ophangen aan schroeven in de ondergrond.

Een Infoframe® met ophangogen is iets duurder dan dat met ophanggaatjes. Het frame heeft door de extra kunststof strip een luxere uitstraling.  

Staand of liggend

Staand: de gaatjes of ogen zitten op de korte kant van het Infoframe®

Liggend: de gaatjes of ogen zitten op de lange kant van het frame.

  

In- of exclusief zuignappen

Inclusief zuignappen: wij leveren het Infoframe® met kwalitatief goede zuignappen met een diameter van 40 mm. De zuignappen zijn voorzien van schroefdraad en een kunststof moertje.

Exclusief zuignappen: wij leveren het Infoframe® zonder zuignappen.

  

Verklaring van in de webshop gebruikte begrippen

Hier vind je uitleg over de begrippen die we bij het bestellen van Infoframes gebruiken.

  

Tags: wissellijst A4 op raam, wissellijst A3 op raam, wissellijst A5 op raam, wissellijst op etalage, wissellijst op draaideur, combico-display, Wissellijst ophangen met zuignappen, wissellijst voor raam met zuignappen, prijskaarthouder voor raam met zuignappen, display voor raam met zuignappen, magneetlijst, magneetdisplay, magneetframe, magneetvenster, magnetische prijskaarthouder, magnetische rand.