Home


INFOFRAMES® MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Wij leveren infoframes in formaat A7 tot en met A0. In de webshop stel je stap voor stap het perfecte Infoframe® samen.  

Geschikt voor elke ondergrond

Kies in de webshop voor de ondergrond waarop je jouw Infoframe® wilt bevestigen. Met behulp van diverse soorten bevestigingstape of zuignappen maken wij het Infoframe® geschikt voor deze ondergrond.  

Vrij ophangen, neerleggen of -zetten

Moet het Infoframe® vrij in de ruimte geplaatst of opgehangen worden? Kies in het menu voor een van de soorten standaards.

Leg je het Infoframe® neer op een tafel of balie? Kies dan voor de optie Countermat.

Voor het vrij in de ruimte ophangen van een Infoframe® kies je in het menu voor de mogelijkheid Met zuignappen. Hier kun je kiezen voor ophangogen of ophanggaten. Met behulp van zuignappen (of haken aan het plafond, deze hebben wij niet in ons assortiment) is het mogelijk het Infoframe® vrij op te hangen.  

VERKLARING VAN GEBRUIKTE BEGRIPPEN  

Enkel- of dubbelzicht

Enkelzicht: voorzijde transparant, achterzijde wit. Keuze uit A: plakstrips aan de voorkant (transparante zijde). Je bevestigt het Infoframe® achter het raam of B: plakstrips aan de achterkant. Het Infoframe hangt aan de voorzijde van het raam.

Dubbelzicht: beide zijden transparant. Je kunt aan beide kanten informatie presenteren.   Hangt het Infoframe® voor een raam of vrij in de ruimte, dan is dubbelzicht een goed idee. Je kunt dan aan beide zijden informatie aflezen. Voor alle andere ondergronden is enkelzicht prima.  

Standaardkleuren

Kies in de webshop voor een keur aan standaardkleuren. Hierbij horen ook diverse signaleringskleuren, geschikt voor waarschuwings- en veiligheidsdoeleinden.  

Klassieke- en milieuvriendelijke versie

Kies uit de klassieke versie met stevige achterkant, gemaakt van polystyreen. Geschikt voor A3, A4 en A5 formaat Infoframes. Of ga voor de milieuvriendelijke uitvoering met flexibele achterkant, gemaakt van polypropyleen. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Dit type Infoframe® flexibel, sterk en duurzaam. Wij adviseren de milieuvriendelijke versie altijd als het Infoframe® op een wand of deur wordt bevestigd.  

Huisstijl Infoframes personaliseren door ze in huisstijl te bedrukken?

Dat kan! Neem contact (link naar contactformulier) met ons op, samen maken we er wat moois van. Kun je in onze webshop niet vinden wat je zoekt? Vul het contactformulier (link) in, wij nemen contact met je op.  

Infoframes worden veel gebruikt voor mededelingen, vluchtroutes, aanbiedingen, aftekenlijsten, roosters, huisregels, bewegwijzering, schema’s, reclame-uitingen, posters, noem maar op.  

Zoekwoorden:

magneetlijst, combico-display, magneetdisplay, magneetframe, magneetvenster, magnetische Iprijskaarthouder, magnetische rand, magnetische wissellijst.